Elev bătut de colegii săi cu ghiozdanele și cărțile până a leșinat. Care a fost motivul disputei

Elev bătut de colegii săi cu ghiozdanele și cărțile până a leșinat. Care a fost motivul disputei
Elev bătut de colegi până a leșinat

Întâmplarea a avut loc la o școală din Buzău, unde un elev a fost bătut de colegii săi până în momentul în care nu a mai rezistat și a leșinat. Conflictul dintre aceștia a început după ce învățătoarea a ieșit din clasă.

Caz revoltător în Buzău

Copilul a fost internat la o unitate medicală pentru investigații. În același timp, părinții acestuia au depus plângere la Inspectoratul școlar. Incidentul nefericit a avut loc la școala din comuna Ziduri, județul Buzău. În primă fază, elevii s-ar fi certat și îmbrâncit chiar de față cu doamna învățătoare, însă aceasta a reușit să-i calmeze fără a se răni. Cu toate acestea, conflictul dintre aceștia a răbufnit imediat după ce cadrul didactic a ieșit din clasă.

Unul dintre elevi a fost lovit de ceilalți colegi cu cărțile și ghiozdanele la nivelul capului, până în momentul în care a leșinat. Ajuns acasă, copilul le-a povestit părinților prin ce a trecut. Acesta a fost dus la spital și internat la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, iar părinții au depus plângere la Inspectoratul Școlar.

„El şi cu alt coleg s-au certat, s-au îmbrâncit, adversarul lui a plecat acasă imediat iar ceilalţi colegi au sărit cu cărţile şi ghiozdanele în capul lui. El a zis că a leşinat, că nu mai cunoştea pe nimeni iar când s-a trezit a intrat sub catedră, speriat, pentru că nu cunoştea pe nimeni. Mi-a povestit totul, acasă, după ce şi-a revenit, dar mi-au confirmat şi alte mămici”, spune mama băiatului agresat. 

Elev bătut în stația de autobuz

Un elev de 17 ani a fost agresat de alți doi elevi, în vârstă de 17 ani, după ce s-au finalizat orele. După ce a fost bătut, agresorul a mers la directorul liceului pentru a-i povesti cele întâmplate. Acesta a anunțat poliția, care a venit la fața locului. Agresorii au fost arestați și sancționați cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, fiecare, pentru nerespectarea Legii 61 din 1991.

„La data de 26 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi  au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără de 20 de ani, din comuna Frumușica, cu privire la faptul că pe o strada din localitatea are loc o agresiune. Polițiștii direcționați la fața locului au identificat persoanele implicate, un tânăr de 17 ani, care ar fi avut un conflict cu alți doi tineri, ambii de 19 ani, din aceeași localitate, context în care, aceștia din urmă, l-ar fi agresat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, declară Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Inițial, directorul a anunțat incidentul la Inspectorul Școlar, însă cazul a fost preluat de către oamenii legii. Elevul urmează să depună și plângere.