Elena Udrea susține că nu a fugit din țară. Ce urma să facă în Grecia, de fapt. Răsturnare de situație! VIDEO

Elena Udrea susține că nu a fugit din țară. Ce urma să facă în Grecia, de fapt. Răsturnare de situație! VIDEO
De ce vroia Elena Udrea sa ajunga in Grecia

Este răsturnare de situație în cazul Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului susține că nu a vrut să fugă din țară. Nici gând de așa ceva, anunță Elena Udrea prin avocatul său. Fosta apropiată a lui Traian Băsescu voia să ajungă în Grecia pentru a se putea duce la doctor. De ce trebuia să ajungă la medicii din Grecia, vedeți în rândurile de mai jos.

Elena Udrea anunță că nu a vrut să fugă din țară. De ce voia să meargă în Grecia la doctor

Elena Udrea a plecat în ziua în care era condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Aceasta a fost reținută în Bulgaria, după ce a fost dată în urmărire internațională, în timp ce intenționa să intre în Grecia prin vama Kulata.

Acum, Elena Udrea spune că a fost o coincidență faptul că a plecat din țară exact când primea ani grei de închisoare. Fostul ministru al Turismului spune că în acea zi ea nu a fugit din țară, pur și simplu vroia să ajungă în Grecia la medic. Apropiata lui Traian Băsescu a și spus de ce voia să ajungă la medicii din Grecia.

De ce mergea Elena Udrea la medic în Grecia

”Nu am vrut să fug din țară, mergeam la medic” a spus avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, citând-o pe aceasta.

Tot avocatul Elenei Udrea este cel care a dezvăluit de ce trebuia să meargă Elena Udrea în Grecia la doctor. Aceasta voia să mai facă niște proceduri pentru a rămâne gravidă a doua oară.

Elena Udrea, mesaj pentru ministrul Justiției din România

Pe de altă parte, Elena Udrea a transmis un mesaj ​ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, în care reclamă că este victima unui abuz al justiției din România, totodată amintindu-i acestuia că l-a ajutat în carieră.

„Dar despre abuzul care mi se intamplă mie ce părere aveti domnule ministru? Cum vi se pare faptul că stau arestată de 50 de zile într-o țară europeană pentru că am fost condamnată ilegal, întâi de un complet de 3 judecători care nu era specializat și din care făcea parte Florentina Dragomir, care exercita fără drept funcția pentru că nu îndeplinea jurământul de credință, apoi de un complet de 5 judecători constituit cu încalcarea gravă a legii, iar contestația în anulare în care am cerut rejudecarea dosarului tocmai ca urmare a acestei compuneri a completului, mi-a fost respinsă doar mie dintre toate cazurile similare, încălcându-se atât decizia 685/2018 a CCR cât și decizia CJUE din 21.12.2021?”, este mesajul apărut pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

„Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva căramizi importante la temelia carierei dumneavostră, îmi permit această sugestie”, se mai arată în mesajul de pe pagina socială a Elenei Udrea.

Elena Udrea nu a fost audiată în dosarul de finanțare a campaniei electorale

Nu în ultimul rând, Elena Udrea ar fi trebui să fie audiată azi prin video-conferință în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu. Chiar dacă a spus că este de acord să fie audiată, Elena Udrea a intrat în sală după care a ieșit, avocatul acesteia susținând că starea de sănătate nu i-a permis să fie audiată.

În primă pronunțare, în acest dosar, Elena Udrea a primit 8 ani de închisoare cu executare, iar Ioana Băsescu 5 ani de închisoare cu executare.