Elena Udrea, aroganță maximă la Curtea de Apel. A venit cu o geantă de 6.000 de euro. Cât a costat restul ținutei

Elena Udrea a mers la Curtea de Apel cu o geantă de 6.000 de euro

Elena Udrea a mers, joi, la Curtea de Apel București, unde a avut loc un nou termen în procesul în care este acuzată că a cerut mită sub formă de finanțare pentru campania din 2009 a lui Traian Băsescu. Alături de ea s-a aflat și iubitul ei. Udrea a venit la proces cu o geantă care costă 6.000 de euro.

Elena Udrea a mers la Curtea de Apel cu o geantă de 6.000 de euro

A fost prima apariție publică a fostului ministru al Turismului de la întoarcerea din Costa Rica. Elena Udrea a avut termen la Curtea de Apel București în dosarul cu privire la finanțarea campaniei electorale din 2019 a lui Traian Băsescu. Iubitul ei nu a vrut să o lase singură în fața judecătorilor și a venit și el.

Elena Udrea a întors toate privirile la intrarea în instanță. A purtat o rochie foarte scumpă de la Tommy Hilfigher și o geantă Chanel care costă 6.000 de euro.

„Nu vreau să vă spun motivele pentru care am plecat şi motivele pentru care am venit. Nu vreau să o iau de la capăt cu toate subiectele. Să o iau de la capăt ce s-a întâmplat în dosar, cine m-a judecat, nu vreau acest lucru. Acum sunt bine. Cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în ţara aceasta, inclusiv în Justiţie. Vreau să îmi demonstrez nevinovăţia pentru că s-au schimbat multe într-un an și jumătate (…) Voi veni la toate termenele de judecată”, a declarat Elena Udrea la intrarea în sala de judecată.

Fostul ministru al Turismului s-a așezat lângă Ioana Băsescu în instanță, însă procesul a fost din nou amânat pentru că avocatul ales al afaceristului Silviu Wagner nu s-a prezentat. Elena Udrea este acuzată de luare de mită și spălare de bani. În același dosar mai sunt judecați Gheorghe Nastasia, Victor Tarhon, Ioana Băsescu, Silviu Wagner și Dan Andronic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI