Elena Lasconi, decizie radicală. Ce va demola în Câmpulung, oamenii s-ar putea revolta

Elena Lasconi, decizie radicală. Ce va demola în Câmpulung, oamenii s-ar putea revolta
Elena Lasconi, decizie radicală. Ce va demola în Câmpulung, oamenii s-ar putea revolta

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a luat o decizie radicală. Edilul vrea să demoleze mai multe construcții. De ce a hotărât acest lucru și despre ce imobile este vorba.

Primarul din Câmpulung Muscel, decizie radicală

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a anunțat pe contul său de socializare că intenționează să demoleze toate construcțiile improvizate din orașul pe care-l gospodărește fosta jurnalistă. Edilul orașului susține că toate cotețele din oraș vor dispărea, iar în locul acestora vor fi construite parcări si locuri de joacă.

„Cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu?, spunea Elena Lasconi.”

Primarul a vizitat marți niste zone din oras, unde sunt amplasate ilegal mai multe adăposturi pentru animale. Acestea ar fi amplasate chiar între blocurile din oraș. Edilul nu este de acord cu aceste adăposturi insalubre și dorește modernizarea orașului.

Lasconi: „Așa trăiau strămoșii noștri în urmă cu mai bine de o sută de ani”

Totodată, ea a criticat modul în care oamenii își duc viața în comunitatea urbană, precizând că așa se trăia în urmă cu o sută de ani.

„Eu cred că așa trăiau strămoșii noștri în urmă cu mai bine de o sută de ani. Știu că obișnuința e a doua natură, dar, oameni buni, cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu? Intenționez să demolez toate improvizațiile astea insalubre din Colonie și să facem spații verzi civilizate, locuri de joacă și parcări de bun simț. Sper să înțelegeți că lucrurile nu mai pot continua așa dacă ne dorim progres. Știu că mulți veți fi nemulțumiți, dar o să vedeți că o să fie bine”, a scris Elena Lasconi, după vizita din zona utilizată de crescătorii de animale.

Decizia edilului a creat un val de controverse pe rețelele de socializare, unde oamenii și-au exprimat părerea. Unii dintre aceștia o susțineau pe Lasconi, în schimb alții criticau dur hotărârea luată.

Dărâma doamnă tot cei pe domeniul public, garaje, cotețe, balcoane. Ras tot, arăta le calea spre civilizație, cui îi trebuie animale, să meargă la sat., spunea un admirator al edilului.

„Dumneavoastră știți ce a însemnat Colonia Pescăreasa pentru zona Muscel?Aici locuiesc cei care au fost aduși din toată țara să lucreze în minele din zonă și au rămas fără locuri de muncă.Unii poate nu mai știu nici de unde au venit și spuneți să meargă la sat?,” a fost un alt comentariu din partea unui cetățean.

Urmăriți Playtech.ro și pe