Elena Ionescu, dezvăluiri tulburătoare în fața lui Cătălin Măruță. Prin ce trecea în fiecare noapte

Elena Ionescu, dezvăluiri tulburătoare în fața lui Cătălin Măruță. Prin ce trecea în fiecare noapte
Elena Ionescu a trecut printr-o perioadă dificilă. Cât de mult a suferit

Elena Ionescu a trecut prin foarte multe provocări după divorțul de tatăl copilului său. Vedeta a pus punct mariajului cu antrenorul de fitness Dragoș Stanciu în urmă cu doi ani, așa că i-a recunoscut lui Cătălin Măruță că a fost nevoită să treacă prin multe schimbări pentru a uita de suferință.

Elena Ionescu, totul despre cea mai grea perioadă din viața ei

Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, s-a despărțit de tatăl fiului său după doar un an de mariaj. Aceasta a povestit că, după divorț, alerga în fiecare zi minim 5 ore pentru a rămâne ocupată, iar participarea la Survivor România a schimbat perspectiva pe care o avea asupra vieții.

„Au trecut doi ani de la divorț, cred că munca m-a scos din treaba asta. Atunci când muncești îți găsești liniștea, te refulezi pe lucrurile care îți fac bine. Aveam multe nopți în care mă trezeam și nu știam ce să fac, mergeam și alergam în spatele casei.

Era foarte greu, aveam și un cățel. M-am mutat la casă, era și un stadion în spate. Mergeam și alergam 5 ore. Simțeam să fac lucruri productive, eram după divorț. (…)

Bine, să fiu sinceră, după vreo 5 luni de zile, am vorbit cu Dumnezeu în jungla aia. Dumnezeu îți arată că greutățile prin care ești menit să treci te duc undeva.

Dumnezeu m-a dus într-o direcție în care m-am regăsit după ce m-am întors.”, a zis ea la Pro TV.

Cum se înțelege acum Elena Ionescu cu fostul partener

De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut că a păstrat legătura cu fostul soț. Cei doi au o relație bazată pe respect, mai ales pentru că au împreună un băiețel, Răzvan, ajutându-se reciproc ori de câte ori au ocazia.

„Vreau să îl protejez pe Răzvănel. Da, păstrăm legătura (n.r. cu fostul soț). Îmi place să cred că prin înțelepciune trebuie să ai, măcar de dragul copilului, respect pentru omul cu care ai fost.

Am rămas cu ce e mai bun din relația asta. (…) Cred că oamenii care trebuie să rămână împreună, rămân.”, i-a zis vedeta lui Cătălin Măruță.

Elena Ionescu, adevărul despre fostul soț

Fosta solistă a trupei Mandinga nu regretă faptul că a ajuns la divorț, considerând că așa a fost să fie. Aceasta a recunoscut că fostul ei soț, Dragoș Stanciu, nu a înșelat-o pe parcursul relației, ci abia după ce mariajul s-a încheiat el și-a refăcut viața.

„El nu a avut o amantă cât timp noi am fost împreună. El a plecat și după ce a plecat s-au întâmplat lucrurile acestea. El nu m-a înșelat. Avem o relație frumoasă, civilizată, vine, are grijă de Răzvănel.

Ne înțelegem foarte bine și poate că face niște sacrificii pe care le văd. Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă de a crește acest copil. (…) Consider că așa a fost să fie.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI