Elena Ionescu de la Survivor dă cărțile pe față. Cum se înțelege acum cu fostul soț

Elena Ionescu de la Survivor dă cărțile pe față. Cum se înțelege acum cu fostul soț
Elena Ionescu de la Survivor dă cărțile pe față. Cum se înțelege acum cu fostul soț

În urmă cu un an, în condica lumii mondene era bifat încă un divorț. Deși abia măritată și cu un bebeluș de câteva luni, Elena Ionescu, ex-Mandinga, era din nou singură. Înșelată și îndurerată, vedeta a vorbit deschis despre cele petrecute, nefiind însă nevoie de foarte multe detalii, fotoreporterii surprinzându-l pe Dragoș alături de o altă femeie. Vedeta a avut de depășit o perioadă grea, iar acum este din nou fericită.

Elena Ionescu, despre cum se înțelege cu fostul soț

Invitată în platoul Star Matinal, solista a vorbit despre cum se simte în prezent, dacă a trecut cu bine peste divorț și dacă în viața sa există acum un alt bărbat. Pentru moment, Elena Ionescu susține că este singură, dar vestea bună este că a depășit momentul tensionat din viața sa. Mai mult, se pare că, odată cu plecarea sa la ”Survivor”, lucrurile s-au pus la punct, iar acum încearcă să poarte discuții normale cu fostul partener, pentru ca micuțului lor să îi fie bine.

„Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi.”, a spus Elena Ionescu la Star Matinal.

De ce s-au despărțit?

Întrebată astăzi despre derapajul pe care susține că fostul ei soț l-a avut, artista a declarat pentru OKmagazine.ro că :

„Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”.

Cât despre legătura tată-fiu dintre Dragoș și Răzvan, artista a spus că „a venit ocazional cât am fost eu în Dominicană, dar este un subiect sensibil, despre care nu aș vrea să vorbesc”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI