13 sept. 2021 | 18:46

Cum își câștigă Elena Ionescu banii după divorț: ”Lumea te judecă!” Am aflat sursele de venit (exclusiv)

Monden
Cum își câștigă Elena Ionescu banii după divorț: ”Lumea te judecă!” Am aflat sursele de venit (exclusiv)
Din ce își câștigă banii Elena Ionescu?

Elena Ionescu își crește singură băiețelul după ce a divorțat. Cunoscuta cântăreață a povestit tuturor cum este acest statut de mamă singură. Ce surse de venit are fosta solistă a trupei Mandinga?

Elena Ionescu, despre statutul de mamă singură. Care sunt sursele ei de venit?

Elena Ionescu este una din cele mai iubite soliste de la noi. Aceasta are 33 de ani și din păcate se pare că norocul nu a ajuns și pe planul amoros. Bruneta crede că provocările vor continua să facă parte din viața ei, iar momentan este fericită de decizia de a lua parte la proiectul „Mămici de pitici cu lipici”.

”Mă adresez mămicilor cu pitici și cu lipici. Recunosc, am o viață frumoasă, dar deseori agitată. Însă sunt și norocoasă, fiindcă micuțul meu, alături de care filmez de ceva vreme, s-a obișnuit cu camerele de luat vederi, e foarte dezinvolt”, a declarat ea.

Artista susține că ultimele luni au adus noi șanse în viața sa. Fosta solistă a trupei Mandinga se bucură foarte mult să lucrurile au revenit pentru o perioadă la normal și are din nou agenda plină cu concerte și evenimente care îi aduc sume frumușele la bugetul familiei. Chiar recent fanii ei au văzut-o la emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’.

„Fiindcă lumea te judecă”

Mai mult decât atât, bruneta a câștigat în anul 2020 show-ul Survivor România și a plecat acasă cu marele premiu în bani și râvnitul trofeu. Artista a trecut printr-un divorț după ce s-a despărțit de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu. Cei doi și-au spus adio după doar 12 luni de mariaj, iar copilul a rămas să locuiască la mama sa.

Deși unii dintre fani au senzația că viața sa e roz, Elena spune că nu e lipsită de probleme pentru că cei din jur o judecă foarte des și dur.

”Ideea de a arăta lumii cum cresc împreună o mamă și un copil nu e chiar simplă. Fiindcă lumea te judecă. Poate să accepte doar ceea ceea vede la tine drept superficial, fiindcă ea te vede din afară, nu prea știe nimic din interioritatea ta”, adaugă ea, acceptând astfel că în această perioadă a vieții sale și-a asumat anumite riscuri.

„Eu, practic, nu am știut ce înseamnă pandemia pentru că în Republica Dominicană, în prima parte a anului trecut, nu s-a întâmplat nimic. Așa că eu nu am știut exact prin ce treceau cei din România.

Am avut norocul să mă întorc în țară și să mă bucur de un reality-show la care filmez cu copilul meu, asta după ce micuțul a lipsit cinci luni din viața mea, dar și de libertate, fiindcă multe lucruri s-au redeschis”
Elena Ionescu (Sursa: impact.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro