Cum își câștigă Elena Ionescu banii după divorț: ”Lumea te judecă!” Am aflat sursele de venit (exclusiv)

Cum își câștigă Elena Ionescu banii după divorț: ”Lumea te judecă!” Am aflat sursele de venit (exclusiv)
Din ce își câștigă banii Elena Ionescu?

Elena Ionescu își crește singură băiețelul după ce a divorțat. Cunoscuta cântăreață a povestit tuturor cum este acest statut de mamă singură. Ce surse de venit are fosta solistă a trupei Mandinga?

Elena Ionescu, despre statutul de mamă singură. Care sunt sursele ei de venit?

Elena Ionescu este una din cele mai iubite soliste de la noi. Aceasta are 33 de ani și din păcate se pare că norocul nu a ajuns și pe planul amoros. Bruneta crede că provocările vor continua să facă parte din viața ei, iar momentan este fericită de decizia de a lua parte la proiectul „Mămici de pitici cu lipici”.

”Mă adresez mămicilor cu pitici și cu lipici. Recunosc, am o viață frumoasă, dar deseori agitată. Însă sunt și norocoasă, fiindcă micuțul meu, alături de care filmez de ceva vreme, s-a obișnuit cu camerele de luat vederi, e foarte dezinvolt”, a declarat ea.

Artista susține că ultimele luni au adus noi șanse în viața sa. Fosta solistă a trupei Mandinga se bucură foarte mult să lucrurile au revenit pentru o perioadă la normal și are din nou agenda plină cu concerte și evenimente care îi aduc sume frumușele la bugetul familiei. Chiar recent fanii ei au văzut-o la emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’.

„Fiindcă lumea te judecă”

Mai mult decât atât, bruneta a câștigat în anul 2020 show-ul Survivor România și a plecat acasă cu marele premiu în bani și râvnitul trofeu. Artista a trecut printr-un divorț după ce s-a despărțit de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu. Cei doi și-au spus adio după doar 12 luni de mariaj, iar copilul a rămas să locuiască la mama sa.

Deși unii dintre fani au senzația că viața sa e roz, Elena spune că nu e lipsită de probleme pentru că cei din jur o judecă foarte des și dur.

”Ideea de a arăta lumii cum cresc împreună o mamă și un copil nu e chiar simplă. Fiindcă lumea te judecă. Poate să accepte doar ceea ceea vede la tine drept superficial, fiindcă ea te vede din afară, nu prea știe nimic din interioritatea ta”, adaugă ea, acceptând astfel că în această perioadă a vieții sale și-a asumat anumite riscuri.

„Eu, practic, nu am știut ce înseamnă pandemia pentru că în Republica Dominicană, în prima parte a anului trecut, nu s-a întâmplat nimic. Așa că eu nu am știut exact prin ce treceau cei din România.

Am avut norocul să mă întorc în țară și să mă bucur de un reality-show la care filmez cu copilul meu, asta după ce micuțul a lipsit cinci luni din viața mea, dar și de libertate, fiindcă multe lucruri s-au redeschis”
Elena Ionescu (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI