Elena Chiriac, reacție șocantă despre bărbații de la Survivor 2022: ‘Nu li se mai scoală’

Elena Chiriac, reacție șocantă despre bărbații de la Survivor 2022: ‘Nu li se mai scoală’
Elena Chiriac, reactie socanta despre barbatii de la Survivor 2022

Elena Chiriac a făcut o serie de declarații șocante la Virgin Radio. Recent, finalista Survivor România 2022 a fost invitată la matinal pentru a răspunde celor mai incitate întrebări din partea telespectatorilor. Tânăra de 20 de ani a explicat motivul pentru care concurenții nu ar fi întreținut relații intime în junglă.

De ce nu au întreținut relații intime concurenții de la Survivor 2022

Elena Chiriac a șocat audiența, după ce a dezvăluit secrete incredibile despre colegii săi de la Survivor România 2022 la Virgin Radio. Mărturisirile sportivei i-au lăsat pe toți mască.

Invitată în cadrul matinalului de la radio, fosta Faimoasă a dat tot din casă și a dezvăluit motivul pentru care participanții nu ar fi întreținut relații intime, deși au stat izolați mai bine de 5 luni de zile.

Reacția șatenei a fost halucinantă, atunci când a vorbit despre foamea exagerată care ducea la incapacitatea concurenților de a se gândi la petrecerea unor momente pasionale cu ale lor colege.

„Nu ai poftă, nu ai chef. Nu îți vine. Nici măcar nu te mai gândești la asta. Îți este atât de foame, să știi că bărbaților nu li se mai scoală deloc.”, a spus Elena Chiriac la Virgin Radio.

Ce a spus Elena Chiriac despre foștii săi coechipieri

Ce va face Elena Chiriac cu banii pe care i-a câștigat la Survivor:

„Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia”, a declarat Elena Chiriac, în timpul interviului.

În cadrul emisiunii La Măruță, unde a fost invitată după ce a venit din Republica Dominicană, Elena Chiriac a fost rugată să-și caracterizeze foștii coechipieri folosind un singur cuvânt:

„Andreea Tonciu: irelevantă. Emil Rengle: bârfitor. Otilia Bilionera: ciorbă. Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finală și după finală, în Republica Dominicană. Nu aș spune că a fost o figură paternă.

Cred că m-am înțeles cu el pentru că amândoi practicăm sporturi de contact. CRBL, am atâtea lucruri bune de spus despre el. E mișto. Laura: sora mea.” a spus pe scurt Elena despre foștii coechipieri.