Elena Chiriac a dezvăluit ce planuri are cu banii de la Survivor România: „Nu este gratis”

Elena Chiriac a dezvăluit ce planuri are cu banii de la Survivor România: „Nu este gratis”
Ce va face Elena Chiriac cu banii câștigați la Survivor

Elena Chiriac a ajuns în finala Survivor 2022, însă nu a reușit să plece cu marele premiu acasă. S-a întors recent din Republica Dominicană, acolo unde a stat mai mult de 5 luni. Acum este acasă și are planuri mari pentru viitor.

Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor

Într-un interviu acordat recent, Elena Chiriac a mărturisit că a venit acasă și încă se acomodează cu traiul din România, după ce a stat mai bine de 5 luni în jungla din Republica Dominicană. Aceasta a vorbit și despre ce plănuiește să facă pe viitor cu banii de la Survivor și în ce vrea să-i investească.

În primul rând, multipla campioană națională la Taekwondo vrea să-și mobileze apartamentului, apoi să cumpere o nouă mașină și să investească restul banilor în educația ei.

”Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia”, a declarat Elena Chiriac, în timpul interviului.

Prima apariție la TV a Elenei după Survivor

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Elena Chiriac a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre aventura ei din junglă, dar și despre foștii concurenți. În cadrul emisiunii Elena a trebuit să-și caracterizeze colegii cu un singur cuvânt.

,Andreea Tonciu: irelevantă
Emil Rengle: bârfitor
Otilia Bilionera: ciorbă” a spus pe scurt Elena despre foștii coechipieri.

Au fost câțiva concurenți față de care finalista și-a exprimat aprecierea. Este vorba despre Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu.

,,Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finală și după finală, în Republica Dominicană. Nu aș spune că a fost o figură paternă. Cred că m-am înțeles cu el pentru că amândoi practicăm sporturi de contact. CRBL, am atâtea lucruri bune de spus despre el. E mișto. Laura: sora mea.”, a precizat Elena.

Despre marele câștigător, Alex Delea, Elena nu a spus foarte multe, doar că este „simpatic”. De asemenea, aceasta a vorbit și despre conflictul pe care l-a avut cu Marian Drăgulescu. Fosta concurență a precizat că și-a cerut scuze pentru replicile dure.

,,Marian Drăgulescu, au fost momente când au existat tensiuni între noi, între mine și băieți. Marian are niște performanțe sportive deosebite pentru țara asta. Eu ce am spus, m-am raportat direct la competiție.

Am avut discuții, mi-au scăpat cuvinte dure, urâte pentru care mi-am cerut scuze. Îmi pare rău că am jignit, dar până la urmă asta face jungla din oameni”, a mai precizat Elena Chiriac, potrivit Click.

Citește și: Elena Chiriac nu a trecut peste perioada petrecută la Survivor. Cum doarme Faimoasa