Elena Chiriac nu a trecut peste perioada petrecută la Survivor. Cum doarme Faimoasa

Elena Chiriac nu a trecut peste perioada petrecută la Survivor. Cum doarme Faimoasa
Ce a dezvaluit Elena Chiriac

Elena Chiriac a devenit celebră în România, după participarea la competiția „Survivor România 2022”, de la PRO TV. Șatena a luptat din răsputeri să ajungă până în Marea Finală, dar trofeul l-a câștigat Alex Delea. Concurentul finalist a fost votat masiv de fanii emisiunii. Elena s-a clasat pe locul doi, urmată de Ionuț Popa. Deși s-a întors acasă, „Faimoasa” încă este marcată de perioada petrecută în Republica Dominicană. Iată cum doarme.

Elena Chiriac nu-și revine după „Survivor România 2022”

Concurenții celebrului show „Survivor România 2022” au avut parte de o experiență dură în Republica Dominicană. Competiția i-a purtat prin probe extreme și condiții neașteptate. Toți au dormit sub cerul liber, în colibe făcute chiar de ei, au făcut foamea, având la dispoziție puțină mâncare. Alimentul de bază a fost cocosul găsit în jungla din Caraibe.

„A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume”, a spus concurenta în platoul emisiunii „La Măruță”.

„Faimoasa” nu poate dormi în pat

Elena Chiriac a fost singura fată care a rezistat până în Marea Finală. Frumoasa concurentă și-a dorit să câștige premiul de 100.000 de euro, îndurând epuizarea, căldura și sarcinile grele. Ajunsă de aproape o săptămână acasă, „Faimoasa” încă nu s-a obișnuit. Nu se poate odihni în pat, ci doarme pe jos, unde și-a improvizat un loc cât de cât confortabil (vezi FOTO în GALERIE).

„Să vi-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă”, a explicat Elena Chiriac pe Instagram.

Lacrimi în Marea Finală

Tânăra de 20 de ani a pierdut finala „Survivor România 2022” în fața lui Alex Delea, dar și premiul de 100.000 de euro. Visul Elenei era să vină acasă cu trofeul, dar și-a dat seama că adversarul ei a fost cel care a meritat să câștige. Aceasta a început să plângă după anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, explicând că „viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine”.