Iubitul secret al Elenei Chiriac, fost concurent Survivor România. A ținut relația ascunsă!

Iubitul secret al Elenei Chiriac, fost concurent Survivor România. A ținut relația ascunsă!
Cine este iubitul secret al Elenei Chiriac

Elena Chiriac a devenit cunoscută în România, odată cu participarea la competiția Survivor România 2022, de la PRO TV. Frumoasa concurentă a luptat din răsputeri să ajungă până în Marea Finală, dar trofeul a ajuns la Alex Delea. Acesta din urmă a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii. Pe locul doi s-a clasat Elena, iar pe locul trei – Ionuț Popa. Datorită frumuseții sale răpitoare, mulți au început să se întrebe dacă are iubit.

Elena Chiriac s-a iubit cu un fost concurent de la Survivor România

Alex Delea, Alex Nedelcu, Elena Chiriac și Ionuț Popa s-au confruntat, în seara de 30 mai, la „Survivor România”, pentru un loc în Marea Finală. Primii doi concurneți au jucat pentru imunitate, dar Delea a câștigat colanul și a fost imun. Așa că Alex, Elena și Ionuț au intrat la votul publicului. Cele mai puține voturi a primit Nedelcu, pe locul trei a fost Ionuț, iar pe doi a ieșit Elena, Alex Delea fiind pe placul fanilor.

În competiție, Elena Chiriac a ținut piept multor bărbați, a creat tensiuni între concurenți, dar a și adus puncte valoroase. Pe toată durata competiției, telespectatorii i-au admirat curajul și determinarea. Pe internet, lumea a început să fie curioasă cine este, de fapt, campioana la taekwondo.

Bărbatul este cu 10 ani mai mare decât ea

Despre viața personală a Elenei Chiriac se știu foarte puține lucruri, dar apariția ei la Survivor România a făcut-o celebră. Astfel, au ieșit la iveală mici picanterii despre statutul amoros al concurentei. Finalista s-a iubit cu un bărbat cu 10 ani mai mare. Misteriosul Don Juan ar fi cel care a reușit să o ”îmblânzească” pe faimoasă.

O vorbă celebră spune că în spatele oricărei femei puternice se află un bărbat. Cum nimic nu este întâmplător, Elena Chiriac a mers la Survivor România pe urmele fostului partener de viață. Mai nimeni nu știe că tânăra de 19 ani s-a iubit cu un fost concurent al showului fenomen de la Pro TV.

Cucu de la Noaptea Târziu a rupt tăcerea

Ar fi vorba despre Adrian-Horațiu Cuc, zis și Cucu (29 de ani), de la Noaptea Târziu. Pe tot parcursul competiției, vedeta nu s-a ferit să-și arate preferințele și, cum era de așteptat, Elena, a fost printre favoriți.

„Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, nu dau detalii despre viața privată, dar am rămas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

Elena Chiriac a fost cât pe ce să câștige marele premiu de 100.000 de euro. Șatena a ajuns până în finală, unde s-a duelat cu Alex Delea. Singura faimoasă rămasă pe insula din Republica Dominicană a pierdut în fața lui Delea. Vizibil epuizată, concurenta a spus că se bucură pentru reușita adversarului și nu ar fi văzut al om mai potrivit pentru câștigarea marelui premiu.