Cum i-a caracterizat Elena Chiriac pe foștii Faimoși de la Survivor: ‘Nu știu de ce lumea mă urăște’

Cum i-a caracterizat Elena Chiriac pe foștii Faimoși de la Survivor: ‘Nu știu de ce lumea mă urăște’
Cum i-a caracterizat Elena Chiriac pe foștii Faimoși de la Survivor

Elena Chiriac, fosta concurentă la Survivor România 2022, clasată pe locul al doilea în clasamentul concursului de la Pro TV, a venit astăzi, 7 iunie 2022, în platoul emisiunii La Măruță. Elena Chiriac a declarat ce simte, odată cu revenirea în România, dar și cum îi caracterizează pe foștii colegi de la Survivor.

Elena Chiriac, impresii după participarea la Survivor România 2022

Elena Chiriac, finalistă a Survivor România 2022, a pierdut trofeul emisiunii în favoarea lui Alex Delea, cel care a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Elena Chiriac a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în concurs, despre ce a simțit când a revenit în țară.

„A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume.

Nu trebuia să mă uit la mesaje. Tot oamenii m-au dus până în finală, chiar dacă au fost și hateri. S-a spus inclusiv că tatăl meu nu lucrează la Pro TV. Tatăl meu nu lucrează la Pro TV, a lucrat în presa sportivă mult timp, până recent. Sunt sinceră până la final”, a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Cum i-a caracterizat Elena Chiriac pe foștii Faimoși de la Survivor

Elena Chiriac i-a caracterizat apoi pe colegii din concurs, la sugestia lui Cătălin Măruță. Iată ce cuvinte a avut fosta Faimoasă pentru foștii săi colegi:

„Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finala si dupa finala, dar dupa ce am venit din Republica Dominicana…

CRBL: e mișto

Laura: Sora mea

Mari Fica: finuță

Marian Drăgulescu: tăia cocos, facea boluri din cocos. Au fost niște momente în care au fost niște tensiuni în echipă, eu îl apreciez pe Marian Drăgulescu pentru ce a făcut în gimnastică, însă ce am spus despre el în concurs a fost ce am simțit despre el ca om. Acum îmi pare rău că am jignit.

Natalia: luptătoare”, a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Alex Delea a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2022, în urma votului publicului. În vârstă de 25 de ani, Alex Delea a fost component al echipei Războinicilor și încă de la începutul competiției a plecat să câștige.