Elena Băsescu a dat de aur! Ce afacere genială îi bagă acum mii de euro în cont

Elena Băsescu a dat de aur! Ce afacere genială îi bagă acum mii de euro în cont
Din ce scoate bani Elena Basescu

În plină pandemie de coronavirus, când mai toate afacerile au avut de suferit, fiica cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, face bani frumoși.

Elena Băsescu a dat de aur

Iar în afară de banii pe care îi scoate cu site-ul de haine pe care îl are, Elena Băsescu primește și o pensie alimentară substanțială pentru copiii ei, de la tații lor. Vorbim acum despre averea strânsă de Elena Băsescu.

E adevărat că a eșuat în politică, pierzând alegerile din decembrie 2020, Elena Băsescu s-a apucat de modă, de altfel, prima sa dragoste, și îi merge foarte bine.

Cel puțin, asta reiese și din ultima declarație de avere depusă. Și-a cumpărat un bolid de lux de zeci de mii de euro, dar are și bani în conturi, mai precis suma de 160.000 de euro. Nici la capitolul bijuterii nu stă rău, pentru că are accesorii în valoare de 40.000 de euro. Se pare că pe toate le-a dobândit prin afacerea ei cu haine, www.ebakids.ro. Unde mai pui și că locuiește în casa pe care Traian Băsescu a dobândit-o într-o zonă bună a Capitalei, iar acest lucru o ajută să pună un bănuț deoparte. Nici pentru întreținerea celor trei copii nu își face griji, pentru că primește o pensie alimentară în valoare de 60.000 de euro de la tații copiilor ei.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare pe listele partidului PMP

Fiica cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, s-a născut la Constanța, însă s-a mutat cu toată familia la București, odată cu ascensiunea tatălui ei în funcțiile statului român. EBA a reușit să-și construiască și o carieră politică cu sprijinul tatălui ei, ajungând chiar în Parlamentul European, în mandatul 2009-2014. Ultima dată, ea s-a înscris în partidul Mișcarea Populară, fondat de Traian Băsescu.

”Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa.

Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale.

De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, spunea Elena Băsescu, la o conferinţă de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI