Cum se comportă Elena Băsescu la shopping. Fata fostului președinte are avantaje nebănuite

Cum se comportă Elena Băsescu la shopping. Fata fostului președinte are avantaje nebănuite
Elena Băsescu, recunoscută în magazin, într-o zi de shopping

Statutul vedetă, sau persoană publică, are avantaje și dezavantaje, indiferent că ești în România sau în altă țară. O astfel de situație a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro, zilele trecute. Personajul principal a fost nimeni alta, decât Elena Băsescu, într-o zi de shopping.

Elena Băsescu, recunoscută în magazin într-o zi de shopping

După câteva ore bune petrecute la sala de sport, fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe fosta europarlamentară Elena Băsescu mergând la cumpărături, în bolidul ei de 100.000 de euro, un BMW X 6. A decis să facă o vizită de shopping într-unul din magazinele Decathlon.

De aici Elena Băsescu a cumpărat mai multe produse de sezon, atât pentru ea, și bănuim că și pentru familia ei. După cum era de așteptat, a fost recunoscută imediat de angajații magazinului, numai că asta nu a împiedicat-o pe Elena Băsescu să-și vadă de treabă.

După ce a petrecut și aici câteva ore bune, vedeta s-a îndreptat cu brațele pline spre mașină. La un moment dat unul din angajații magazinului s-a oferit să o ajute să-și ducă cumpărăturile la mașină. Deci, afirmația de la începutul acestui articol se adeverește. Faptul că este o persoană publică, foarte cunoscută, a ajutat-o pe Elena Băsescu în situația dată. (vezi galeria)

Viața de familie și cei trei copii

După ce și-a terminat mandatul de europarlamentar, Elena Băsescu și-a dedicat timpul familie sale, mai ales asupra celor trei copii. După căsnicia cu Bogdan Ionescu, Elena a rămas cu doi copii, iar din relația sa cu Cătălin Gheorghe a mai venit un al treilea copil pe lume.

Viața de familie și creșterea celor trei copii, spune Elena Băsescu, îi priește și se descurcă și singură. Cu toate astea, mai spune fostul europarlamentar, are parte de ajutor și din partea bunicilor, copii stând, din când în când, și la Traian și Maria Băsescu.

”Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. (Traian Băsescu, n.r.) Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul.

Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a povestit Elena Băsescu la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Deși ocupată cu viața de familie, asta nu a împiedicat-o pe tânăra mămică să-și încerce norocul la Alegerile parlamentare de anul trecut, pentru un post de deputat din partea PMP Constanța, dar nu prea a reușit să convingă electoratul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI