Ce avere are fata lui Traian Băsescu. Elena este foarte bogată, câți bani ia lunar

Ce avere are fata lui Traian Băsescu. Elena este foarte bogată, câți bani ia lunar
Averea Elenei Basescu

Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu, a ratat intrarea în Parlament după ce fartidul pe care tatăl ei l-a înființat, și anume PMP (Partidul Mișcarea Populară), a pierdut alegerile din data de 6 decembrie 2020.

Ce avere are fata lui Traian Băsescu

Elena Băsescu a dorit să se reîntoarcă în politica românească după ce și-a încheiat concediul de creștere a copilului pentru fiica sa, Anastasia, cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Astfel că aceasta a candidat la Constanța din partea PMP, partidul pe care Traian Băsescu l-a înființat, dar această formațiune nu a reușit însă să aibă procentul necesar ca să intre în Parlament. Elena Băsescu nu a ajuns, deci, deputat, ba chiar și-a pierdut și locul de muncă pe care aceasta îl avea înainte de alegeri. S-a întâmplat pentru că, după ce a ieșit din concediul pentru creșterea copilului, ea s-a angajat consilier la Camera Deputaților din partea Partidului PMP- Partidul Mișcarea Populară.

Dar înainte de alegeri, în calitate de candidat, Elena Băsescu și-a depus și declarația de avere, din care reies următoarele lucruri. Așadar, se pare că fiica lui Traian Băsescu nu are proprietăți pe numele ei, dar are un autoturism BMW din 2020, bijuterii în valoare de 40.000 de euro și peste 160.000 de euro, în conturi, la bancă.

Elena Băsescu este mamă singură a trei copii

De menționat este că Elena Băsescu este mamă singură pentru cei trei copii ai ei, și anume, Sofia, în vârstă de 7 ani, Traian, în vârstă de 5 ani, amândoi din căsătoria cu Bogdan Ionescu, și încă o fetiță, în vârstă de 2 ani, pe nume Anastasia, din relația cu Cătălin Gheorghe. După ce s-a despărțit de tatăl Anastasiei, aceasta a rămas singură. De asemenea, tot în declarația de avere, aceasta a trecut și suma de 60.000 de lei, bani care reprezintă ”pensii alimentare minori”, probabil de la Bogdan Ionescu, fostul său soț, cu care ea îi are cei doi copii mai mari.

Elena Băsescu a făcut însă politică și îniante de a deveni mamă. Astfel că în perioada 2009-2014, fiica lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României și câștiga, la acea vreme, un salariu de 6.000 euro pe lună. Apoi, înainte să o nască pe Anastasia, copilul cel mic, Elena Băsescu a activat la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016. Acolo, aceasta fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 lei pe lună.

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, și a soției lui, Maria Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI