El este socrul lui Mădălin Ionescu. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu tatălui ei

El este socrul lui Mădălin Ionescu. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu tatălui ei
El este socrul lui Mădălin Ionescu. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu tatălui ei

El este socrul fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei.

El e socrul lui Mădălin Ionescu. Mesaj emoționant din partea Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a postat o fotografie cu tatăl ei, socrul fostului prezentator de televiziune, alături de un mesaj emoționant. „Tata, sa fii sănătos și fericit alături de noi. ? #lamultiani”, a scris Cristina.

În joul postării, fanii i-au urat toate cele bune părintelui ei. ”La mulți ani sănătoși!/ La mulți ani sănătoși și fericiți alături de voi!/ La mulți ani sănătoși”, au scris fanii.

Gabriela Cristea, în conflict cu tatăl ei

Gabriela Cristea, prietenă bună și, totodată, rudă cu Cristina Șișcanu, are în schimb, o relație mai puțin bună cu tatăl său, Eugeniu. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit pentru VIVA! ca nici la momentul actual părintele ei nu și-a văzut nepoata. Mai mult, nici nu a sunat-o când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Deși există tensiuni între ei, Gabriela Cristea este împăcată cu situația actuală, iar tot ce își dorește este să fie sănătoasă și să trăiască mult timp de acum încolo pentru a-și vedea copiii mari.

 

View this post on Instagram

 

Tata, sa fii sănătos și fericit alături de noi. ? #lamultiani

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

„Nu, nu m-am gândit la posibilitatea asta (n.r. – ca Victoria să-l cunoască pe tatăl Gabrielei Cristea). Nu m-am gândit. Nici tatăl meu și nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situația asta. Sunt împăcată cu mine și cu viața mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aș avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult și îmi văd fetele cât mai mari”, a povestit Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Like a star” de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI