13 feb. 2022 | 23:07

El este bărbatul căruia Simona Halep i-a salvat viața. „Este foarte emoționant, fără doar și poate”

Sport
El este bărbatul căruia Simona Halep i-a salvat viața. „Este foarte emoționant, fără doar și poate”
Simona Halep i-ar fi salvat viața unui bărbat

Un fan al jucătoarei de tenis Simona Halep a mărturisit cum succesul și atitudinea acesteia au jucat un rol important în lupta lui cu depresia. El susține că Simona Halep este unul dintre motivele pentru care încă trăiește. Astfel, pagina de Instagram WTA România a prezentat povestea unui fan care a vorbit despre impactul jucătoarei de tenis în depășirea celor mai dificile momente din viață.

El este bărbatul căruia Simona Halep i-a salvat viața

Fanul căruia Simona Halep i-ar fi salvat viața, după ce a supraviețuit la trei tentative de sinucidere, a ales să rămână anonim. Totuși, el și-a spus povestea:

„E timpul să devin emotiv. A fi chiar și un mic punct în mintea Simonei Halep, prin intermediul WTA România, înseamnă atât de mult pentru mine. Ea nu va ști niciodată cât înseamnă pentru mine sau cum mi-a salvat pur și simplu viața, doar pentru că ea este o persoana fericită și bună.

Este uimitor simplul fapt că ea știe că exist. Da, ea este doar o jucătoare de tenis și eu sunt doar un fan. Dar fericirea ei și rezultatele impresionante pe care le-a obținut m-au ajutat foarte mult.

Privirea ei și a celorlalți români m-a ajutat cu depresia mea. Cred, cu adevărat, că ea reprezintă un motiv important pentru care sunt și astăzi aici. Am supraviețuit la 3 tentative de sinucidere de-a lungul anilor.

Sufăr de o depresie foarte gravă și de anxietate socială. Dar unul dintre lucrurile pe care le folosesc în încercarea de a ieși din vremurile astea întunecate este să mă uit la Simona.

Fericirea și pozitivismul ei, în general, sunt o sursă de inspirație. Am poze cu ea pe pereții casei mele, cu turneele și Grand Slam-urile câștigate și cu distracția de la antrenamentele ei.

Nu doar pentru că sunt un fan, dar pentru că îmi place să mă uit la ele, să am ceva frumos și fericit la care să mă uit când sunt în cele mai grele momente. Așa că, pentru ea, o sportivă foarte faimoasă, să acorde orice atenție la ceva în care am pus atât de multă dragoste și timp, înseamnă foarte mult.

Nu o fac pentru a-i capta atenția, este doar cireașa de pe tort. O fac pentru că mă face fericit și cred că ea poate spune și aprecia asta”, a fost declarația fanului, care a fost postată pe contul de Instagram WTA România.

Ce reacție a avut Simona Halep

Simona nu a rămas indiferentă la un astfel de mesaj, așadar a reacționat imediat. Simona Halep i-a dat un răspuns emoționant.

„Este foarte emoționant, fără doar și poate. Sunt foarte fericită că tenisul meu te-a putut ajuta în aceste momente dificile. Cu toții avem și clipe grele, dar important este să zâmbești și să ai încredere, indiferent cât de rău te simți.

Viața este un dar, așa că obține maximum din ea, indiferent ce se întâmplă. Așa cum am spus mereu, niciodată să nu cedezi!”, a răspuns Simona Halep pe contul său de Instagram.

Jucătoarele Gabriela Ruse și Irina Begu au fost printre persoanele care au dat like după ce Simona Halep a distribuit postarea celor de la WTA România.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro