Simona Halep, încântată de noul colaborator. Cine este francezul care o va ajuta FOTO

Simona Halep, încântată de noul colaborator. Cine este francezul care o va ajuta FOTO
Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul WTA 500 din Dubai

Simona Halep, încântată de noul colaborator. Fostul lider mondial și-a pus pe liber ambii antrenori și va participa la turneele din Dubai și Doha fără un tehnician lângă ea. Dar numărul 22 WTA va avea un nou ajutor, în persoana unui francez ce-i va fi partener de antrenament pe durata competițiilor din Golf. Simona Halep s-a fotografiat cu acesta chiar în prima zi petrecută în Dubai.

Simona Halep, încântată de noul colaborator

Simona Halep, încântată de noul colaborator. Fostul lider mondial a făcut o mare schimbare în stafful său. Ea a încheiat abrupt colaborarea cu cei doi antrenori, Adrian Marcu și Daniel Dobre, după ce a fost eliminată încă din optimi la Australian Open.

Simona Halep a declarat înainte de plecarea spre Dubai că nu și-a căutat alt antrenor, dar că va colabora cu un sparring-partner de la Academia Patrick Mouratouglou ce aparține celui care o pregătește, încă din 2012, pe Serena Williams.

„Nu am căutat un antrenor. Am un sparring (n.r. – partner) de la Academia Mouratoglou, o să vină cu mine la aceste turnee, să ne cunoaștem. În 2013, am fost în această situație și am fost OK. Am mai multă experiență acum și cred că o să fiu OK. Clasamentul chiar nu contează în momentul acesta, vreau doar să fiu sănătoasă și să joc cât se poate de bine”, a spus Simona Halep înainte de plecarea spre Dubai.

Cine este francezul care o va ajuta

Simona Halep a mai spus că, după participarea la competițiile din Dubai și Doha, va continua pregătirea chiar la Academia renumitului antrenor francez.

„Mai am câțiva ani, vreau să fac tot ce pot. Nu știu despre viitor prea mult, vreau să amân cât se poate de mult finalul carierei. După ce am încheiat colaborarea cu antrenorii din România, am simțit că următorul pas trebuie să-l fac spre international și m-am gândit la Academia Mouratoglou, pentru că mulți jucători de top se pregătesc acolo și am înțeles că este o atmosferă foarte plăcută” , a mai spus Simona Halep.

Ajunsă deja în Dubai, Simona Halep s-a grăbit să posteze pe contul de Instagram o fotografie în care apare și noul său colaborator, alături de preparatorul fizic Theo Cercel și de maseurul Alex Tănase. Conform ProSport, acesta se numește Arnaud Restifo, are 25 de ani și este licențiat în științe sociale și management sportiv. Restifo este un fost jucător de tenis fără rezultate demne de menționat. Cea mai bună clasare a sa în ierarhia ATP a fost locul 1517, în septembrie 2017.

După Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie), pentru Simona Halep vor urma turneele din SUA, de la Indian Wells (9 – 20 martie), Miami (22 martie – 3 aprilie) și Charleston (4-10 aprilie).