El e bărbatul de pe cartea de vizită găsită de Alexandra. Cum l-a cunoscut criminalul și de ce trebuia să ia legătura cu Lucian Popescu

El e bărbatul de pe cartea de vizită găsită de Alexandra. Cum l-a cunoscut criminalul și de ce trebuia să ia legătura cu Lucian Popescu
Cine e bărbatul de pe cartea de vizită găsită de Alexandra

S-a aflat cine este bărbatul al cărui nume se afla pe cartea de vizită găsită de Alexandra Măceșanu în locuința lui Gheorghe Dincă în momentul în care a sunat la numărul de urgență 112 să ceară ajutorul autorităților. Acesta a făcut precizări despre principalul suspect al crimelor din Caracal.

Cine e bărbatul de pe cartea de vizită găsită de Alexandra

Bărbatul al cărui nume se afla pe cartea de vizită găsită de Alexandra Măceșanu în locuința lui Gheorghe Dincă a dat publicității un comunicat în care a precizat împrejurările în care l-a cunoscut pe principalul suspect în cazul crimelor din Caracal. Lucian Gabriel Popescu lucrează la Biroul de cadastru din Caracal, unde Gheorghe Dincă a venit la începutul lunii iulie și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale.

Lucian Popescu a precizat că nu a putut să se ocupe de lucrarea pe care a solicitat-o Dincă, întrucât se pregătea să plece în concediu, astfel că i-a dat acestuia o carte de vizită și l-a rugat să vină după data de 22 iulie. Bărbatul a mai precizat că nu cunoaște alte amănunte despre sprincipalul suspect în cazul crimelor din Caracal și a rugat presa să nu îl contacteze pentru că atât el, cât și familia lui au fost puternic afectați emoțional și profesional de mediatizarea acestui caz.

În momentul în care a sunat la 112 și i s-a spus să precizeze locul în care se află, Alexandra Măceșanu a găsit cartea de vizită a lui Popescu printre lucrurile lui Gheorghe Dincă și a indicat adresa inscripționată. Tânăra a menționat că nu știe dacă acea carte de vizită îi aparține suspectului care a răpit-o.

Cercetările în cazul din Caracal continuă. Procurorii nu exclud varianta ca Alexandră să fie încă în viață și precizează că Gheorghe Dincă și-a dat acordul să fie testat cu detectorul de minciuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI