10 lucruri care nu se leagă în ancheta crimelor de la Caracal. Unde s-ar putea afla Alexandra, dacă ar fi încă în viață

10 lucruri care nu se leagă în ancheta crimelor de la Caracal. Unde s-ar putea afla Alexandra, dacă ar fi încă în viață
10 lucruri care nu se leagă în ancheta crimelor de la Caracal

Ancheta crimelor de la Caracal este în plină desfășurare, iar multe dintre informațiile care au fost vehiculate până acum s-au dovedit a fi contradictorii. Se conturează tot mai mult ipoteza că Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață și că ar fi victima unei rețele de traficanți de persoane.

Ancheta crimelor de la Caracal: Alexandra ar fi încă în viață

Multe informații oferite până acum de anchetatori nu se leagă. În plus, localnicii susțin că mai multe fete au fost răpite în ultimii ani și ar fi devenit victimele rețelelor de traficanți de persoane. Toate aceste lucruri duc la ipoteza să Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață.

1. Criminalul a stat în aceleași haine ore în șir, fără să i se ridice nicio probă de pe corp sau de pe haine.

2. Trupul fetei nu putea fi incinerat într-un butoi, susține fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti. Gheorghe Ionel a declarat că o incinerare se face la 1.400 de grade, temperatură care se obține după o oră, iar fumul i-ar fi deranjat cu siguranță pe vecini.

3. Alexandra ar fi sunat la 112 de pe două numere de telefon diferite, susțin unele surse, care însă nu au fost confirmate oficial.

4. Gheorghe Dincă a mers la farmacie să cumpere o cremă pentru rănile fetei. Din comportamentul lui reiese că Alexandra trebuia să rămână în viață, dar după ce s-a întors din oraș ar fi omorât-o.

5. Suspectul nu știe să spună cu exactitate ce a făcut cu trupul neînsuflețit al Luizei Melencu. A recunoscut că a ucis-o, dar nu știe ce a făcut cu cadavrul.

6. Alexandra nu a fost dată în consemn la frontieră după ce părinții ei au sunat la 112, ci mult mai târziu.

7. Într-un live la un post de televiziune, o persoană a declarat că în județul Olt există o rețea de proxeneți care ar racola fete pentru orgiile la care participă anumiți politicieni. Moderatorul emisiunii a cerut să se iasă din live imediat.

8. Părinții fetelor răpite au primit mesaje prin care au fost anunțați că acestea ar fi în viață și s-ar afla la anumite adrese.

9. Polițiștii efectuează percheziții la mai multe adrese, în urma mesajelor primite. Se fac căutări inclusiv într-un lac de lângă Caracal.

10. Gheoghe Dincă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. Cu toate acestea, în urmă cu un an a trecut testul psihologic pentru reînnoirea permisului de conducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI