Ea este urmașa familiei Ceaușescu. Alexandra are 21 de ani și este incredibil de frumoasă

Ea este urmașa familiei Ceaușescu. Alexandra are 20 de ani și este incredibil de frumoasă

Majoritatea românilor știu numeroase detalii despre lideul comunist. În zilele noastre, tot mai multe povești ascunse ies la iveală, astfel că până și nepoții lui Nicolae Ceaușescu au ieșit din colțul lor de umbră. Cum arată și ce face una dintre urmașii liderului comunist?

Moștenitorii lui Ceaușescu

Cu toate că în timpul vieți Nicolae Ceaușescu visa să întemeieze o dinastie cu ajutorul căruia să pună stăpânire pe România, fostul lider mai are acum în viață doar trei moștenitori. Este vorba despre Valentin Ceaușescu și cei doi copii ai săi. Valentin este primul copil al familiei și singurul care mai trăiește din cei trei ai lui Nicolae și Elena Ceaușescu.

Acesta a urmat cursurile facultății de Fizică din București, după care a studiat la Imperial College din Londra. În anul 1970 s-a întors în țara natală și a activat la Institutul de Fizică Atomică până în 2013, an în care a ieșit la pensie.

Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu
Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Alexandra și Daniel Valentin, singurii moștenitori

După Revoluție, Valentin a părăsit Capitala, iar în ziua în care părinții săi au fost arestați și executați a fost și el reținut, sub acuzarea de subminare a economiei naționale. După ce a scăpat din spatele gratiilor în anul 1990, și-a văzut mai departe de cursul firesc al lucrurilor.

Daniel Valentin Ceaușescu, dingurul care poate duce numele fostului lider mai departe
Daniel Valentin Ceaușescu, dingurul care poate duce numele fostului lider mai departe

Bărbatul a avut un mariaj eșuat cu Iordana Borilă, căsătorie din care a rezultat un fiu, Daniel Valentin, iar mai apoi s-a recăsătorit cu Alexandra în 1996. Cei doi nepoți duc o viață retrasă și simplă Daniel Valentin Ceaușescu a studiat și trăit în New York unde a studiat fizica și filosofia. Despre Alexandra, fiica lui Valentin Ceaușescu, se știu extrem de puține lucruri. Ea a studiat la Școala Centrală din București și și-a luat examenul de bacalaureat în anul 2015 cu media 9,46. După terminarea liceului, a decis să studieze la Facultatea de Arhitectură, secția Design interior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI