03 nov. 2023 | 21:45

Ea este fiica neștiută a Corneliei Catanga! Tatăl celebru al Nicoletei face dezvăluiri, în premieră: ”I-a ales Corneliei hainele de înmormântare” FOTO EXCLUSIV

Monden
Ea este fiica neștiută a Corneliei Catanga! Tatăl celebru al Nicoletei face dezvăluiri, în premieră: ”I-a ales Corneliei hainele de înmormântare” FOTO EXCLUSIV
Ea este fiica neștiută a Corneliei Catanga! Tatăl celebru al Nicoletei face dezvăluiri, în premieră ”I-a ales Corneliei hainele de înmormântare” FOTO EXCLUSIV

Cornelia Catanga își dorise enorm și o fiică, dar, și cum pe Alexandru, fiul ei, l-a adus pe lume cu mari riscuri, solista suferind de o gravă afecțiune oculară, medicii i-au interzis să devină din nou mamă. Toată dragostea și-a revărsat-o însă asupra Nicoletei, fata lui Aurel Pădureanu, din prima căsnicie, care îi seamănă leit. Solistul ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre legătura lor de suflet: ”Cornelia o numea ”fata mea””.

Cornelia Catanga și-a dorit enorm și o fiică, dar medicii i-au interzis să devină din nou mamă

Cornelia Catanga, solista care a încetat din viață în urmă cu doi ani, în timpul pandemiei de Covid-19, dezvăluia, adesea, în interviurile sale, că tare și-ar fi dorit și o fiică. Medicii însă au avertizat-o, încă de la prima sarcină, cu fiul ei, Alexandru, că riscă să orbească, ea fiind diagnostică cu o gravă boală oculară.

Cu câțiva ani înainte de a părăsi această lume, Cornelia Catanga a făcut însă o declarație năucitoare:

”Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată.

Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere. Eu am născut prin cezariană pe la ora 14.00, iar pe la 17.00, când m-am trezit din anestezie, a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis ””Pleacă cu asta de aici! Ce-ai făcut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul””. Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat”, declara ea, la Antena Stars.

Aurel Pădureanu: ”Cornelia se atașase mult de Nicoleta, o numea ”fata mea””

Cornelia Catanga avea însă să se atașeze enorm de Nicoleta, fiica soțului ei, Aurel Pădureanu, din prima lui căsnicie. Celebrul solist de romanțe, care ne-a oferit și o fotografie împreună cu fata lui, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre atașamentul care a existat între Cornelia și Nicoleta:

”Eu am doi copii, din prima căsnicie, pe Nicoleta, care are 50 de ani, și un fiu, în vârstă de 48 de ani. Ambii copii au iubit-o enorm pe Cornelia mea. Dar ea se atașase mai mult de Nicoleta, pe care o numea ”fata mea”, tare și-ar fi dorit și o fiică.

Cornelia a fost un om bun, a ajutat-o și pe prima mea soție, am fost o familie unită, fără scandaluri, ne-am ajutat cu toții, la greu. Nicoleta îi face acum toate pomenile Corneliei, a iubit-o foarte mult, ea s-a ocupat de înmormântare, i-a ales hainele, dar și de pomeni.

Eu mi-am ajutat foarte mult fosta soție, pe mama copiilor mei, am avut o grijă fantastică de ea. Și acum am, nu am lăsat-o la greu niciodată. Și ea mă ajută, cu ce poate, deși este cam bolnăvioară”.

Te-ar putea interesa și: Mesajul dur al solistului Aurel Pădureanu pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, aflat la azil: ”Să-l ajute cu bani, că și el a fost boier cu ele!” EXCLUSIV

Ea este fiica neștiută a Corneliei Catanga! Tatăl celebru al Nicoletei face dezvăluiri, în premieră ”I-a ales Corneliei hainele de înmormântare” FOTO EXCLUSIV

Marele regret al solistului Aurel Pădureanu, ”Regele Romanței”: ”Nu m-au chemat niciodată la festivalul de la Târgoviște”

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, are marele regret că nu a fost invitat niciodată la celebrul festival de romanțe, de la Târgoviște, deși este considerat ”Regele Romanțelor”:

”Am fost singurul solist de romanțe care nu a fost invitat la nicio ediție a festivalului. Eu mereu am spus în interviuri și la televizor că romanța face parte din patrimoniul național. Dacă scoatem romanța înseamnă că italienii ar trebui să scoată canțoneta, iar francezii, șansoneta.

Nu m-au chemat nici măcar în recital, ca să cânt și eu 2-3 piese. Am fost recent la o petrecere, am ridicat lumea în picioare, eu cânt mai multe genuri muzicale. Muzica lăutărească însă și romanțele se simt. Eu am făcut cea mai mare greșeală, nu trebuia să cânt romanțe. Ca mine, nu va cânta nimeni romanțe, eu am muzica în sânge, dacă nu simți trăirea ei, niciodată nu îi vei simți sensibilitatea”.

Aurel Pădureanu cântă acum și alte genuri muzicale: ”Cu romanțele mori de foame în casă”

Artistul Aurel Pădureanu mai susține că, în prezent, are un repertoriu bogat, abordând mai multe stiluri muzicale. A și explicat de ce a fost nevoit să-și adapteze programul, la cerințele organizatorilor de evenimente:

”Fiul meu, Alexandru Pădureanu, este un mare pianist, Cornelia a cântat muzică lăutărească, iar eu sunt solist de romanțe. Fac parte din familia Pădureanu, de mari artiști, cei mai mari lăutari ai vremii. Dar, vă spun sincer, dacă nu cânți și manele și muzică populară, pe la petreceri, cu romanțele mori de foame, în casă, nu te cheamă nimeni, la evenimente!”, ne-a mai declarat el.

Te-ar putea interesa și: Aurel Pădureanu are nevoie de 20.000 de euro pentru spectacolul in memoriam Cornelia Catanga: ”O regină, dar a fost îngropată ca un om al străzii” EXCLUSIV

Cornelia Catanga și-a presimțit sfârșitul? Dezvăluirile zguduitoare ale unicului ei fiu, Alexandru: ”Parcă a știut că va pleca”

Cornelia Catanga, inegalabila solistă de muzică lăutărească, a încetat din viața pe 26 martie 2021, la scurt timp după ce fusese diagnosticată cu Covid-19. A presimțit că sfârșitul îi este aproape? Fiul ei, Alexandru, este convins că da:

”Mama parcă și-a presimțit sfârșitul, ea a mai trecut și printr-un infarct, în urmă cu câțiva ani, se temea să nu mă lase singur și să nu mai aibă cine să îmi poarte de grijă. A pregătit-o pe Alina, din toate punctele de vedere, să gătească și să aibă grijă de casă. Parcă a știut că va pleca. Acum, Alina ne gătește bunătăți, care îmi amintesc de mâncărurile mamei”, ne declara Alexandru Pădureanu, după decesul celebrei sale mame.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
WhatsApp introduce funcții noi. Schimbări majore pentru utilizatori
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se MODIFICĂ CNP-UL! Anunț bombă al MAI privind actele de IDENTITATE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro