E oficial, Iulia Albu a semnat cu noul post TV. Unde o vom vedea, după despărțirea de Pro TV

E oficial, Iulia Albu a semnat cu noul post TV. Unde o vom vedea, după despărțirea de Pro TV
E oficial, Iulia Albu a semnat cu noul post TV

După ce pe 22 iunie a anunțat că a renunțat la colaborarea cu PRO TV, Iulia Albu a dat vestea cea mare. Cu ce post de televiziune a semnat, de data aceasta, faimosul critic de modă. Unde o vom vedea, după despărțirea de trustul Pro TV.

E oficial, Iulia Albu a semnat cu noul post TV

Iulia Albu a dat vestea pe care toți fanii ei o așteptau. După ce a renunțat la parteneriatul cu PRO TV, frumoasa șatenă a semnat un contract cu trustul Intact. Da, ați citit bine. Fosta soție a lui Mihai Albu a prezentat Marțea Neagră cu Iulia Albu, timp de patru ani la PRO TV, sub forma unei rubrici în care a criticat ținutele vestimentare ale vedetelor prezente la diverse evenimente.

Controversata divă a declarat că proiectul său va continua exclusiv pe partea de online, iar din toamnă va face parte din mare familie de vedete ale trustului Intact, anunț pe care Iulia Albu l-a făcut în cadrul Observatorului de la Antena 1.

„Dupa 4 ani frumosi alaturi de echipa Pro TV, am considerat ca a venit momentul pentru o schimbare. Imi datorez atat mie cat si celor care ma urmaresc sa ma reinvented continuu si sa evoluez ca entertainer. O sa iti spun un lucru straniu, nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi face televiziune. Acum, dupa 9 ani de televiziune nu ma vad evoluand in afara >.

Proiectul “Martea Neagra cu Iulia Albu” este in proiect care a debutat în 2016 pe www.iuliaalbu.com. Asadar, vorbim despre unul dintre foarte putinele produse dedicate online-ului care au performat cu succes pe tv.

Daca vorbim strict despre acest proiect, da, va fi un produs ce va continua în online. Asa cum v-am spus insa, toamna va veni cu multe surprize frumoase atat “pe sticla” cat si in afara ei.”, a declarat frumoasa Iulia Albu, pentru Pagina de Media.

Iulia Albu va veni, din toamnă, la Antena 1

Acum trei săptămâni, celebra designeriță ar fi fost contactată de către șefii de la Intact și a semnat un contract cu Antenele, care să beneficieze ambele părți implicate. Iulia Albu a fost cea care a anunțat că parteneriatul ei cu postul de televiziune PRO TV s-a încheiat printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook. De asemenea, vedeta este entuziasmată de noul proiect pe care-l va începe în curând.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV.

Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a fost mesajul pe care Iulia Albu l-a scris pe contul ei de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI