Cu ce post tv a semnat Iulia Albu, după ce a părăsit PRO TV. Totul despre înțelegerea secretă

Cu ce post tv a semnat Iulia Albu, după ce a părăsit PRO TV. Totul despre înțelegerea secretă
Cu ce post tv a semnat Iulia Albu, dupa ce a parasit PRO TV

Veste incredibilă pentru fanii Iuliei Albu. Controversatul critic de modă a renunțat la colaborarea cu PRO TV, iar faptul că vedeta a rupt contractul înseamnă că telespectatorii nu o vor mai vedea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Unde se duce, de fapt, vedeta.

Cu ce post tv a semnat Iulia Albu, după ce a părăsit PRO TV

Iulia Albu a spus adio zilei de „,Marțea Neagră”, rubrica ei din cadrul emisiunii La Măruță de pe PRO TV. Care este motivul pentru care frumoasa șatenă a decis să părăsească trustul din Pache Protopopescu? Conform jurnaliștilor de la Cancan, Iulia Albu ar fi semnat un contract cu cei de la Antena 1.

Celebra designeriță ar fi fost contactată de către șefii de la Intact și a semnat un contract cu Antenele, care să beneficieze ambele părți implicate. Iulia Albu a fost cea care a anunțat că parteneriatul ei cu postul de televiziune PRO TV s-a încheiat printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook. De asemenea, vedeta este entuziasmată de noul proiect pe care-l va începe în curând.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a fost mesajul pe care Iulia Albu l-a scris pe contul ei de Facebook.

Iulia Albu, atac subtil la adresa lui Cătălin Botezatu

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță de pe Youtube, Iulia Albu a aruncat câteva ironii fine la adresa fostului său coleg de la „Bravo, ai stil!” Cătălin Botezatu. Stilista a dat de înțeles că celebrul designer ar fi atras de persoanele de sex masculin.

Cătălin Botezatu: Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil! Îmi aduc aminte când venea cu pantaloni sau rochii din astea (n.r.cu crăpătură adâncă). Era apetisantă.

Iulia Albu: Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați. Pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătălin! Să ai o zi bună!

Cătălin Măruță: Ești nebună la cap?

Iulia Albu: Păi n-a spus el la tine la podcast? Eu așa am înțeles!

Cătălin Botezatu: Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi ce greu e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI