De ce a renunțat Iulia Albu la rubrica din emisiunea lui Măruță. Stilista a ținut să facă anunțul. Adevărul despre plecarea de la PRO TV

De ce a renunțat Iulia Albu la rubrica din emisiunea lui Măruță. Stilista a ținut să facă anunțul. Adevărul despre plecarea de la PRO TV
De ce a renunțat Iulia Albu la rubrica din emisiunea lui Măruță. Stilista a ținut să facă anunțul. Adevărul despre plecarea de la PRO TV

Iulia Albu nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde prezenta rubrica Marțea Neagră.

De ce a renunțat Iulia Albu la rubrica din emisiunea lui Măruță

Stilista a încheiat colaborarea cu ProTv după patru ani . Ea a făcut anunțul și pe pagina ei de Facebook, unde a precizat că urmează „un nou capitol”, însă nu a oferit mai multe detalii.

„A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulţumesc ProTv si întregii echipe La Măruţă pentru 4 ani frumoşi. Sunt mândra ca Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv incepand cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv.

Va mulţumesc vouă, celor ce ma urmăriţi, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmeaza?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu era gazda rubricii Marțea Neagră în emisiunea lui Cătălin Măruță. Anterior, ea a fost jurată la Bravo, ai Stil.

Iulia Albu, dezvăluiri în podcastul lui Măruță

Vedeta a fost recent la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri. Prezentatorul a întrebat ce urmează pentru ea, având în vedere că a încheiat colaborarea cu ProTv, însă răspunsul ei a fost tăiat la montaj.

Vedeta a avut, în același podcast, un atac la Cătălin Botezatu. Aflându-se printre persoanele cu care a avut conflicte de-a lungul timpului, Iulia a făcut aluzii la orientarea sexuală a designerului.

“Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil!”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Îmi aduc aminte când venea cu pantaloni sau rochii din astea (n.r.cu crăpătură adâncă). Era apetisantă”, a spus Botezatu.

Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați. Pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătălin! Să ai o zi bună!”, a spus Iulia Albu.

”Ești nebună la cap?”, i-a spus Cătălin Măruță.

Păi n-a spus el la tine la podcast? Eu așa am înțeles”, a răspuns Iulia.

“Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi ce greu e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a continuat creatorul de modă.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe