E în pericol de eliminare la Survivor România 2021: „Sper ca publicul să vadă!”

E în pericol de eliminare la Survivor România 2021: „Sper ca publicul să vadă!”
E in pericol de eliminare la Survivor Romania 2021

Războinicii de la Survivor România sunt tare demoralizați, după ce au pierdut trei jocuri consecutive, în această săptămână. Cine este al doilea concurent din echipa albastră care a fost nominalizat spre eliminare, în Consiliu. „Sper ca publicul să vadă!” Publicul a avut un șoc când a auzit numele lui.

E în pericol de eliminare la Survivor România 2021

Tensiunea a atins cote maxime la Survivor România. După ce au pierdut și al doilea joc pentru imunitate, Războinicii au fost nevoiți să voteze un alt concurent pentru a fi nominalizat. Astfel, Sorin Pușcașu de la Războinici a fost propus spre eliminare, lucru care a stârnit vâlvă în mediul online.

Sorin este cel mai controversat concurent din tabăra celor albaștri, iar fanii emisiunii au o părere foarte puternică în ceea ce privește persoana lui. Fotbalistul a mărturisit, în Consiliu, că s-a oferit să fie votat, deoarece consideră că dintre băieții rămași el este cel care merită să fie propus spre nominalizare.

„Am spus că merit țînând cont că suntem doar patru băieți de votat, eu, Starlin, Marius și Andrei. Merit să fiu votat dintre ei patru, asta nu înseamnă că merit să plec acasă acum.

Consider că alte două persoane trebuie să plece, nu eu, și apoi eu dacă nu-mi revin. Suntem într-o situație critică, mi-aș dori să nu plece Starlin, de-asta am spus că vreau eu să fiu cel care pleacă. Mă arunc în față pentru niște oameni din această echipă.

Sper ca publicul să vadă ce s-a întâmplat săptămâna asta, în meciul de astăzi, după meciul de astăzi, aici la consiliu. Vreau să nu plec și să ajung în finală, dar nu-mi doresc să plece niciunul dintre băieți. Ar fi o mare suferință pentru mine. Aș vrea să mă bucur alături de ei cât mai mult de această competiție”, a declarat Sorin de la Războinici la al doilea Consiliu de nominalizare de la Survivor România.

Reacția Războinicilor privind faptul că unul dintre ei pleacă acasă

Cu Sindy încă accidentată și Albert nominalizat în primul Consiliu, propunerea lui Sorin i-a demoralizat și mai tare pe Războinici, deoarece au pierdut trei jocuri consecutive în această săptămână.

Marius Crăciun: Suntem triști, nu am reușit să câștigăm. Îi felicit pe Faimoși, au fost mai buni. Nu ne așteptam să fim în situația asta. Ne-am droit să câștigăm, aveam șanse egale de nu pleca cineva de la noi. Am rămas puțini, fiecare s-a apropiat de celălalt și ne va fi greu să ne nominalizăm. O să stăm cu sufletul la gură până la consiliul de eliminare”

Starlin: Sunt nervos, îmi vine să plâng de nervi. Toată echipa e pregătită cu valiza făcută la sfârșit de săptămână. Dau totul pe traseu și probabil eu sunt cel care pleacă, pentru că de un timp am dat totul pe traseu și alți colegi nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI