Ce a făcut mama lui Jador când și-a văzut fiul în România. Totul s-a întâmplat în văzul a zeci de oameni

Ce a făcut mama lui Jador când și-a văzut fiul în România. Totul s-a întâmplat în văzul a zeci de oameni
Ce a facut mama lui Jador cand si-a vazut fiul în Romania

Bucurie mare pe fanii și familia lui Jador. Fostul Faimos s-a întors în România, iar pe aeroport a fost așteptat de zeci de admiratori, părinții lui câțiva prieteni apropiați precum Bogdan Mocanu, Nicolas Sax și Robert Ionescu. Reacția mamei lui Jador te va emoționa până la lacrimi. Totul s-a întâmplat în văzul a zeci de oameni.

Ce a făcut mama lui Jador când și-a văzut fiul în România

Jador s-a întors în țară, iar fanii au dat iama să-l felicite și aplaude pe manelist, întrebându-l cum se simte după accidentarea la picior. Mama lui Jador, Simona, i-a sărit în brațe și a izbucnit în lacrimi când și-a îmbrățișat fiul, după patru luni de când a fost plecat în Republica Dominicană. Ca să-și îmbărbăteze mama, artistul a făcut o glumă, în dulcele-i stil caracteristic.

„Mamă, gata, că n-am murit, lasă!”, i-a zis Jador mamei sale, pe aeroport.

Jador a fost vizibil emoționat de zecile de persoane care s-au adunat să-l vadă și să-i spună o vorbă bună.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul…e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții…nu plec până nu fac poze cu toți.

Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo.  Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige…ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Ce mesaj i-a transmis Jador lui Sorin de la Războinici

Surpriza tuturor a fost atunci când Jador i-a transmis un mesaj rivalului său de la Survivor România, Sorin Pușcașu. Fiind nominalizat spre eliminare în această săptămână, alături de Albert, fostul Faimos a avut un mesaj de încurajare pentru fotbalist, spunându-le fanilor săi că nu este un om rău și că luptă din toate puterile sale pentru a câștiga.

„Sorine, luptă că ești un șef. Sorin e chiar foarte bun, sper să ajungă cât mai departe. E un băiat foarte bun, se vede nașpa la televizor că a fost dușman cu mine, dar e un băiat bun”, a spus manelistul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI