După ce a depășit-o pe Loredana cu un decolteu amețitor, Amalia Năstase și-a pus iar fanii în cap. Cum s-a pozat într-o rochiță minusculă

Vedetele noastre se întrec în decolteuri, în ultima perioadă. După ce o apariție a Loredanei Groza a avut un astfel de efect amețitor, se pare că a venit și rândul Amaliei Năstase să se afișeze într-un mod similar. Fosta soție a marelui tenismen e foarte activă în mediul online, iar de aceea a decis că a venit vremea unei ședințe foto ca la carte.

După ce a depășit-o pe Loredana cu un decolteu amețitor, Amalia Năstase și-a pus iar fanii în cap

Amalia Năstase a slăbit foarte mult și rezultatele muncii sale sunt vizibile. Cele mai noi apariții și ținute purtate i-au adus foarte multă atenție, în mediul online, mai ales din partea doamnelor și a domnișoarelor. Totuși, nici fosta soție a lui Ilie Năstase nu a scăpat de răutăcioșii care i-au lăsat diverse comentarii nu tocmai bine intenționate.

După ce a depășit-o pe Loredana cu un decolteu amețitor, Amalia Năstase și-a pus iar fanii în cap. Cum s-a pozat într-o rochiță minusculă
Amalia Năstase a revenit cu noi ipostaze provocatoare, după o ședință foto

Bruneta de 43 de ani a depășit-o pe Loredana Groza, la nivel de decolteu, după ce de Crăciun a purtat o rochie foarte decupată în partea frontală. Se pare că pasiunea vedetei pentru această nuanță nu a dispărut nici în cele mai nou pictorial, publicat pe contul de Instagram. Amalia Năstase a purtat o altă rochie roșie, un model la care a asortat și o pereche de pantofi cu toc stiletto, pe o culoare similară.

Cum s-a pozat într-o rochiță minusculă

Însă, adevărata „armă” a respectivei serii de poze a fost o nouă rochiță, strălucitoare, pe care Amalia a scos-o la înaintare, în nuanțe de mov. Articolul de îmbrăcăminte minuscul al acesteia i-a adus însă ceva mai multă atenție decât și-ar fi dorit și i-a făcut pe internauți să își ia mai în serios și rolul de critici de modă.

„Nuuu, nu și tu, Amalia, ca restul…”, „Frumos, dar cam mult, credeam că ai mai mult creier” sau „Nu te prinde prosteala”, sunt doar câteva dintre mesajele negative pe care prietenii virtuali i le-au lăsat Amaliei, pe rețeaua socială. Cei mai mulți au fost însă de părere că bruneta a întinerit cu zece ani, după ce a urmat o dietă proteică și a slăbit foarte tare, într-o perioadă scurtă, de doar un singur an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI