Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Năstase, după ce a slăbit enorm. “E vai mama ei!”

Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Năstase, după ce a slăbit enorm. “E vai mama ei!”
Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Năstase, după ce a slăbit enorm

Amalia Năstase, ”o fostă prietenă” de a lui Mihai Bobonete a decis, în urmă cu puțină vreme, să își schimbe radical viața. Cum a slăbit 30 de kilograme și și-a schimbat look-ul, comentariile și-au făcut și ele loc. Ce spune comediantul despre modificările prin care a trecut fosta soție a lui Ilie Năstase?

Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Năstase, după ce a slăbit enorm?

Amalia Năstase (42 de ani) este o femeie realizată atât profesional, cât și personal. Însă, în urmă cu trei ani, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, au apărut probleme cu silueta. Ajunsă într-un punct critic, vedeta a decis că este momentul să facă o schimbare. Nu a recurs la o intervenție pentru a-și micșora stomacul, dar a făcut eforturi pentru a ține o dietă personalizată, recomandată de un nutriționist. Din acel moment, dieta i s-a transformat în stil de viață.

Ce spune Mihai Bobonete despre Amalia Năstase, după ce a slăbit enorm. “E vai mama ei!”
Mihai Bobonete

Așadar, vedeta este fericită de ”noua Amalia”, dar nu și Bobonete, care a dat din casă mai multe despre ea. La un moment dat, printre artiștii de care ”se lega” actorul din ”Las Fierbinți” și-a făcut loc și Amalia, prietenă bună cu acesta. Artistul a pornit un set de glume legate de transformarea vedetei, rememorând vremurile în care Amalia bea, fuma și mânca, spunând că acum este ”bântuită de altcineva”.

”Fosta mea prietenă, grasă, pufoasă. E vai mama ei. Mie îmi plăcea aia de mâncai lângă ea”

„Doamna Amalia este o fostă prietenă de-a mea, grasă, pufoasă, îi cam plăcea șunculița. Acum e bântuită de altcineva care i-a adus corpul slab înapoi, e una care nu mai bea, nu mai fumează, e vai mama ei, bea numai prafuri. E vai Amalia, mie îmi plăcea doamna Amalia, aia de mâncai lângă ea și ți se făcea și ție poftă”, a declarat Bobonete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI