Duo Viola, moment unic la Românii au talent. Jurații, dați pe spate: „N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva” VIDEO

Duo Viola, moment unic la Românii au talent. Jurații, dați pe spate: „N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva” VIDEO
Duo Viola, moment unic la Românii au talent. Jurații, dați pe spate: "N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva"

Un cuplu de artiști au venit pe scena Românii au Talent și au făcut show, lăsându-i mască pe jurați cu numărul lor inedit. Cei doi locuiesc în Germania, însă Viktor este ucrainean, iar Mariana este originară din Rusia. Sub numele de Duo Viola, artiștii au făcut senzație la Românii au Talent cu numărul lor.

Jurații au rămas uimiți de numărul făcut de Duo Viola, la Românii au Talent

Pe măsură ce își făceau numărul, jurații s-au declarat cu totul uimiți de unicitatea lui. La final, toți cei patru s-au ridicat în picioare și i-au apladaut pe artiști.

„Mamă, ce dileală, ce nebunie. Băi, extraordinar! Ce le trece prin cap oamenilor, bă! Du-te, mă, de aici, ce nebunie!”, a spus Smiley, pe parcursul numărului.

”Nu mă așteptam la asta”, a adăugat și Andra, uimită complet de numărul celor doi.

Mariana este cântăreață profesionistă de operă, în timp ce Viktor este acrobat, iar armonia dintre ei se vede pe scenă din mișcările pe care le fac și felul în care se completează. 

Numărul lor a fost o fuziune între mai multe forme de artă, muzică, dans și acrobație, oferind un spectacol cu totul unic. Viktor este acrobat și în timp ce partenera lui Mariana cânta la vioară, el s-a jucat cu arcușurile e de vioară de diferite dimensiuni, punând în scenă fel de fel de acrobații impresionante. 

Reacția juraților a fost pe măsura numărului

„Extraordinar! Ce nebunie, dacă m-ați fi pus să ghicesc ce faceți (…) Jumătate din familie e muzicală, cealaltă jumătate cred că e un pic crazy (n.r. nebună), în cel mai bun sens posibil. Fără nebunie, lumea asta ar fi mult mai tristă. Felicitări!”, a spus Smiley.

„E greu să combini arcușurile, pentru că ele au și funcționalitate. Ea cântă cu ele. Pentru a le pune pe toate cap la cap, ați văzut ce greu este. Asta consumă foarte multă energie”, a explicat Viktor.

„N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva”, a mărturisit Pavel Bartoș, în timp ce concurenții de la Duo Viola executau numărul pe scena de la Românii au Talent.

 ”Vai de capul meu! Am stat cu sufletul la gură, m-am bucurat de fiecare moment din numărul vostru. Pentru mine, e prima oară când văd un asemenea număr. Mai există alții ca voi? Iată, când se alătură doi artiști geniali, uite ce iese”, a spus Andra, aplaudând frenetic.

 ”Sunteți geniali, ne-ați arătat ceva unic. Sunteți super creativ. Sunt mai mult decât plăcut surprinsă, sunt uimită să descopăr asemenea talent și vă mulțumesc din suflet pentru acest moment”, a spus Alexandra Dinu.

”Greu – e cuvântul simplu – să contruiești toată această metaforă, dar din obiecte fizice, în ritmul muzicii și să fii la final acolo, împreună. Asta înseamnă dragostea, de fapt. Echilibru, forță, concentrare, talent, dragoste. În opinia mea e dragoste”, a spus Florin Călinescu.

Cei doi artiști au primit patru de „DA” și toți jurații s-au arătat nerăbdători să îi vadă în următoarea etapă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI