Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă. Detaliul pe care puțini fani îl știu despre acesta

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă. Detaliul pe care puțini fani îl știu despre acesta
Victor Pițurcă arată în continuare ca un bărbat mult mai tânăr decât anii pe care-i are în buletin

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă. Fostul șef de la LPF a dezvăluit secretul înfățișării tinerești pe care antrenorul de 65 de ani încă o are. Victor Pițurcă și-a păstrat silueta zveltă și nu are decât puține fire albe în păr chiar și la o vârstă ce, pentru majoritatea, înseamnă ieșirea la pensie.

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă. Fostul antrenor al naționalei a uimit mereu prin înfățișarea tinerească, el netrădându-și mai deloc vârsta. Ajuns la 65 de ani, Victor Pițurcă este, în continuare, un bărbat zvelt, energic, cu părul aproape ca în tinerețe, fără multe fire albe.

Dumitru Dragomir a dezvăluit secretul „tinereții veșnice” pe care fostul tehnician de la U. Craiova pare să-l dețină. Victor Pițurcă nu consumă decât produse pe care le obține de la ferma pe care o are lângă Ploiești.

„Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo.

Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mănâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă”, a dezvăluit Dragomir, la Digi Sport.

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Victor Pițurcă

De altfel, Victor Pițurcă a recunoscut acum ceva vreme că nu mănâncă decât produse de la ferma lui, s-a lăsat de fumat de multă vreme și face sport regulat.

Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat.

Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, conform aceleiași surse.

Chiar și nora lui Victor Pițurcă, Cristina Ich, soția fiului antrenorului, fostul fotbalist Alex Pițurcă, a declarat că a fost șocată când la văzut prima oară pe socrul său.

„Este incredibil. Mănâncă numai mâncare bio, numai de la fermă! El niciodată nu merge să cumpere carne din comerț.
Aleargă câte 5 kilometri în fiecare zi, are un stil de viață foarte sănătos și e normal să arate foarte bine. Eu când l-am văzut chiar am avut un șoc. Pentru că nu-mi venea să cred că persoană la șaizeci și ceva de ani poate să arate așa”, spunea Cristina Ich în cadrul unui podcast al lui Cătălin Măruță.

Victor Pițurcă a rămas liber de contract din ianuarie 2020, după ce s-a despărțit de CSU Craiova. Numele său a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Mirel Rădoi pe banca naționalei. Dar, marți, Răzvan Burleanu a anunțat antrenorul pe care îl are în vedere pentru postul de selecționer. Iar acesta este Dan Petrescu, tehnicianul de la CFR Cluj.