EXCLUSIV Drama uriașă a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbește cu fiica sa, Oana

EXCLUSIV Drama uriașă a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbește cu fiica sa, Oana
Drama uriașă a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbește cu fiica sa, Oana

De mai mulți ani, Oana Roman trăiește o adevărată dramă, dat fiind faptul că nu reușește să aibă niciun fel de relație cu tatăl ei, Petre Roman. Apropiații au dezvăluit cum a ajuns relația lor într-un impas și de când s-au îndepărtat aproape definitiv.

 Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbește cu fiica sa, Oana

Nu de puține ori, vedeta de televiziune a ieșit public și a afirmat că a rupt orice legătură cu cel care i-a dat viață, ținând să precizeze că singura persoană care contează cu adevărat în viața ei, pe lângă Isabela și Marius, este mama ei. Însă adevăratul motiv al rupturii dintre cei doi este unul cu adevărat profund. Printre declarațiile date despre tatăl ei, aceasta și-a atacat dur părintele spunând că ar fi primit bătăi crunte de la fostul premier, în copilărie.

”Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, în urmă cu ceva timp.

Potrivit apropiaților lui Petre Roman, această declarație a Oanei ar fi constituit ”mărul discordiei”. Petre Roman ar fi rămas ”scârbit” de modul în care propria fiică i-a ”murdărit imaginea”. Rănit fiind de cele spuse de Oana, Petre Roman s-ar fi decis să nu-i mai vorbească deloc fiicei lui.

 „În urmă cu 4-5 ani, Oana a declarat că tatăl ei o bătea în copilarie. El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, masină cu șofer”, ne-a declarat un apropiat al al lui Petre Roman. 

”Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani”

De cealaltă parte, Oana Roman s-a confesat cu ceva timp în urmă, spunând că o doare faptul că nici fiica sa nu are o relație apropiată de bunicul ei.

”Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman la începutul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI