Drama trăită de Marius Crăciun. Ce a pățit noul concurent de la Survivor România

Drama trăită de Marius Crăciun. Ce a pățit noul concurent de la Survivor România
Marius Crăciun de la Survivor România

Concurentul de la Survivor România, Marius Crăciun a trăit o adevărată dramă. Tânărul a povestit cu ce probleme grele s-a confruntat de-a lungul vieții sale.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor

Marius Crăciun, concurentul din echipa Războinicilor este cunoscut în showbiz după ce tânărul a participat la mai multe show-uri televizate. Tânărul este convins că poate mult mai mult decât ce a arătat până acum.

Marius este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și membru al echipei naționale olimpice de judo. Tânărul este pasionat de sport. El practică artele marțiale, parkour, bodybuilding si fitness.

Însă, până să ajungă aici, concurentul a avut parte de o viață destul de grea din punct de vedere financiar. El a povestit la un moment dat cum întreaga sa familie erau pe punctul de a fi evacuați din locuință din cauză ca nu și-au permis să achite întreținerea.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă.

Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, a declarat sportivul pentru viva.ro.

„Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat”

Pe lângă situația financiară precară, familia lui Marius s-a confruntat și cu alte probleme de ordin medical. Tatăl concurentului de la Survivor s-a îmbolnăvit de Alzheimer si sunt momente când efectiv nu-l recunoaște pe fiul său. Este foarte atașat de părinții săi, însă suferă din cauza faptului că tatăl sau nu-i mai poate fi confident, din cauza problemelor de sănătate pe care le are bărbatul. Cu mama sa are o relație foarte apropiată, femeia fiind cea care îl sfătuiește și pe care o prețuiește foarte mult tânărul.

Sportul a jucat un rol foarte important pentru Marius. L-a ajutat sa devină mai disciplinat si chiar mai educat, după cum spunea tânărul în același interviu.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice.’, spune Marius, conform sursei precizate.

Cu toate problemele pe care le-a întâmpinat în viața, Marius este o fire optimistă si cel mai mult își dorește să poată zâmbi mereu. Îi este teamă să nu mai aibă parte de probleme și situații care ar putea să-i umbrească zâmbetul.

„Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi’, a mai spus tânărul.

Marius a fost câstigător la „Ferma”

Marius a participat si în cadrul emisiunii „Ferma” difuzata la ProTV, unde a câștigat în 2019 premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro. Cu banii obținuti tânărul și-a cumpărat un apartament, dupa ce a plătit inițiat toate datoriile familiei.

Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă, a declarat Marius la vremea respectivă pentru click.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI