Noi concurenți la Survivor? Situația-limită în care se află echipa Războinicilor

Emisiunea Survivor România de la Kanal D, a ajuns la sezonul cu numărul doi. Aceasta este difuzată de joi până duminică de la ora 20:00. Daniel Pavel ne prezintă competiția din Republica Dominicană, în care cele două echipe formate din Faimoși și Războinici se duelează pentru premiul cel mare. Echipa Războinicilor se află în momentul de față într-o situație limită. Din această cauză foarte mulți dintre noi ne întrebăm dacă vor veni noi concurenți la Survivor.

Noi concurenți la Survivor? Războinicii în situație limită

Competiția Survivor România, le forțează limitele concurenților și îi provoacă la maxim. Cele două echipe aflate în Republica Dominicană le vor arăta celor din fața micilor ecrane, cel mai intens show televizat.

Pe parcursul competiției Survivor România, între concurenți celor două tabere au fost tot felul de:

  • alianțe
  • conflicte
  • lupta pentru supraviețuire
  • nominalizări
  • jocuri de culise.

Pe lângă toate acestea, în cadrul reality show-ului Survivor România, se desfășoară jocuri în urma cărora se decide cine sunt câștigătorii. Aceștia pot câștiga premii, imunitate sau calitatea de a nu putea fi eliminați.

Noi concurenți la Survivor printre Războinici?

La începutul competiției, concurenții din tabăra Războinicilor se înțelegeau foarte bine. Aceștia declarau că se înțeleg ca o familie. în timp ce câștigau joc după joc.

În momentul de față în interiorul echipei Războinicilor și-au făcut loc conflictele și dezbinarea. Concurenții s-au grupat în bisericuțe și se atacă între ei când vine vorba de consiliu. Cele mai mari dueluri se dau însă pe teren.

Noi concurenți la Survivor – conflicte între Războinici

În tabăra Războinicilor se află un conflict mai vechi între doi concurenți. Este vorba despre Alin și Musty. Aceștia își reproșează lucruri care afectează în final încrederea și stabilitatea întregii echipe. Musty îl sfătuiește pe Alin să își folosescă Capul, iar Alin îi spune lui Musty că are noroc că are mult bun simț.

De cele mai multe ori, în prin plan au fost conflictele dintre Alin Salajean și Morosanu. De curând a apărut un conflict între Sebastian Chitoșcă și Starlin, care este să se termine printr-o bătaie. Sebastian ia declarat război lui Starlin, acuzându-l că:

„se vede ca ai crescut la tara, împingi priporul sa te priponești bine.” spunea Sebastian, potrivit kanald.ro.

Noi concurenți la Survivor – Consiliu de urgență

Competiția Survivor România este cât se poate de reală. Ceea ce se întâmplă în timpul jocului, reprezintă spectacolul de forțe dintre concurenți, aceștia luptând crâncen pentru premiu, supremație sau orgoliu.

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că în ediția de joi seară, 18 februarie 2021, va avea loc un Consiliu de urgență care se datorează faptului că cele două echipe au intrat pe un traseu care se datorează faptului că acesta va fi susținut noaptea.

Noi concurenți la Survivor eliminarea Mihaelei Berțeanu

În consiliul de duminică seară, echipa Războinicilor a mai pierdut un concurent. Este vorba despre Mihaela Berțeanu. Ea a fost propusă spre eliminare alături de Albert și Musty.

Deoarece în competiție, în special în echipa albastră au mai rămas puține concurente, fete, telespectatorii, fani ai emisiunii Survivor România, sezonul 2, se așteaptă ca organizatorii show-ului să mai introducă fete în concurs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI