06 feb. 2021 | 18:57

Drama Simonei Hapciuc de la Survivor România. Tatăl copilului său, ultimatum jenant

Știri generale
Drama Simonei Hapciuc de la Survivor România. Tatăl copilului său, ultimatum jenant
Drama Simonei Hapciuc de la Survivor România. Tatăl copilului său, ultimatum jenant

Concurenta de la Survivor România, Simona Hapciuc trece printr-o adevărată dramă. Ce i s-a întâmplat blondinei și ce ultimatum jenant i-a dat tatăl copilului ei?

Ultimatum jenant pentru Simona Hapciuc

Simona Hapciuc este o femeie puternică, lucru deja dovedit prin prezența sa în competiția de la Survivor România. Faimoasa dă tot ce poate mai bun din ea pentru a progresa, împreună cu echipa ei. Puțini știu, însă, ca blondina a avut parte și de momente grele în viața sa, lucruri care au marcat-o pe blondină.

Frumoasa concurentă de la Survivor România, emisiune difuzata pe Kanal D, este mămica unui băiețel, iar recent, ea a făcut unele dezvăluiri despre tatăl copilului său. Simona își crește singură băiețelul și ar face orice pentru ca micuțului ei să nu-i lipsească nimic. Marturisirile despre fostul ei partener le-a făcut în cadrul competiției, unde și-a deschis sufletul în fața colegei sale Elena Marin.

„Eu și Dimitrie am fost până la Survivor nedespărțiți. Nu a existat să fac ceva fără el. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic. Ai mei m-au părăsit, tatăl meu a murit și familia lui taică-su nu a dat niciun semn de viață.

Când a aflat maică-sa că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește. Nu avea nimic împotriva mea, ea avea ceva împotriva copilului”, a mărturisit concurenta.

Simona Hapciuc: ”El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul”

Dezvăluirile concurentei sunt de-a dreptul emoționante. Ea a povestit, vizibil afectată, cum fostul ei iubit i-a cerut să întrerupă sarcina. Cu toate acestea, tânăra mamică vrea să-i spuna copilului ei numai cuvinte de lauda despre tatăl său. Ea a povestit cum fostul partener i-a cerut să aleaga între el și bebeluș.

„Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mult. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitrie sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui. Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui.

El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe Pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare”, a povestit Simona Hapciuc, potrivit sursei citate

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro