06 feb. 2021 | 12:35

Survivor România vs Românii au talent. Cine a câștigat duelul, cifrele sunt ireale

Știri generale
Survivor România vs Românii au talent. Cine a câștigat duelul, cifrele sunt ireale
Cine a castigat duelul Survivor Romania-Romanii au talent

Survivor România vs Românii au talent. Vineri seară a fost prima seară de la debutul emisiunii Survivor România 2021 de la Kanal D când audieța acesteia a fost depășită. De cine oare? De emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro Tv.

Survivor România vs Românii au talent

Astfel că emisiunea ”Românii au talent” a lăsat în urmă Survivor România 2021. Emisiunea de la postul de televiziune Pro TV a avut și vârfuri care au depășit bine 3 milioane de telespectatori români, diferența dintre cele două emisiuni de la posturile concurente fiind aproape de 800.000 de telespectatori, anunță paginademedia.ro.

În ce privește cota de piață pentru Românii au talent, pe toate segmentele de public, ea a sărit de 30%, însemnând că mai bine de o treime dintre români se uitau la Pro Tv. În ce privește postul de televiziune Antena 1, acesta nu s-a apropiat nici măcar de locul al doilea, fiind pe locul trei, dar la o mare distanță de locul doi. Vârful atins de Pro TV a fost la ora 20:53, cu 3.240.000 de telespectatori. Antena 1 a avut cifre de aproximativ patru ori mai mici decât Pro TV, cu filmul cu Bruce Willis.

Românii au talent, spectacol unu și unu

La nivel urban, Românii au talent a avut audiențe aproape duble. La nivel comercial, aproximativ un milion de telespectatori între 18 și 49 de ani s-au uitat la emisiune.

Amintim că emisiunea Românii au talent a debutat vineri, 5 februarie 2021, cu cel de-al 11-lea sezon. În acest sezon nou sunt însă și schimbări. Astfel că în locul juratului Mihai Petre a venit frumoasa actriță Alexandra Dinu. O altă schimbare la emisiunea Românii au talent o constituie și zilele de difuzare, astfel că pentru prima dată în istoria emisiunii, publicul se poate bucura de două ediții pe săptămână, în fiecare zi de vineri și de luni, de la 20: 30, pe postul de televiziune Pro TV. De altfel, prima ediție din sezonul 11 a emisiunii Românii au talent a adus pe scenă momente remarcabile. Tot în prima ediție a fost dat și primul Golden Buzz. Cui anume? lui Filip Cioc, în vârstă de 11 ani, un copil cu probleme de vedere, dar care a cântat remarcabil. Jurații au asistat cu lacrimi în ochi la prestația sa magică, iar juratul Florin Călinescu a apăsat imediat butonul Golden Buzz.

”M-am emoționat foarte tare ascultând acest cântec, care este foarte foarte greu, dar este foarte frumos. Fără să-ți dai seama, mi-ai făcut o bucurie enormă, pentru că ai ales acest cântec și mă gândeam în timp ce cânți cât de frumoasă e muzica și ce poate face muzica. Tu ai adus foarte multă emoție pe scena de la Românii au talent”, a spus Andra, după momentul lui Filip Cioc.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro