Drama secretă a lui Ștefan Bănică Jr. A murit și asta e singura imagine dureroasă care îi amintește de el

Drama secretă a lui Ștefan Bănică Jr. A murit și asta e singura imagine dureroasă care îi amintește de el
Ștefan Bănică Jr, drama vieții sale

Ștefan Bănică Jr. a fost greu încercat de soartă, deși din afară pare că are o viață perfectă. Care este drama pe care nu mulți o știu? Artistul nu a putut să-și mai revină după ce a pierdut una din cele mai dragi persoane din viața lui? Din păcate, mai are doar o singură fotografie care să-i aline dorul.

Drama lui Ștefan Bănică Jr. Își alină dorul de persoana dragă cu ajutorul unei singure fotografii

Ștefan Bănică Jr are parte de o viață de poveste. Acesta a trăit pe scenă, a cântat alături de părintelui lui drag, a avut parte de iubirea și sprijinul celor care l-au făcut, acum e împlinit și are trei copii frumoși și sănătoși și o soție care-l iubește. Cu toate că pare că a avut o viață lipsită de griji, nu a fost așa. De toate aceste lucruri pe care a reușit să le strângă până acum nu se poate bucura alături de cele mai dragi persoane din viața lui – tatăl și fratele. Cei doi au murit, iar Ștefan Bănică Jr. a rămas să ducă numele mai departe și să se mândrească cu talentul moștenit.

Alexandru Silviu Bănică a fost rodul iubirii dintre Ștefan Bănică senior și femeia alături de care și-a refăcut viața după Sanda Lițeanu. Între cei doi frați vitregi era o diferență de opt ani, dar asta nu se vedea deloc, pentru că aveau o relație specială și erau foarte apropiați. Din păcate, soarta a fost cruntă. Alexandru a murit în anul 2001 la doar 25 de ani în urma unui accident rutier. Cei doi frați au o singură fotografie împreună, dar asta e suficient ca juratul de la X Factor să-l simtă aproape, mai cu seamă că nu l-a uitat niciodată și îl vizitează ori de câte ori are ocazia la cimitirul Reînvierea, acolo unde-și doarme somnul de veci și tatăl lor. Pentru a-i onora prezența chiar și scurtă în viața sa, artistul și-a numit cel de-al doilea fiu Alexandru.

Vezi AICI imaginea cu fratele lui Ștefan Bănica Jr

„Tata era un tip care iubea viața”

„Tata era un tip care iubea viata si asta se simtea cel mai tare la el. Era un bonviveur, dar stia sa-si ascunda necazurile, atunci cand apareau. De multe ori, viata lui n-a fost tocmai roz. I-a murit a doua nevasta, i-a murit mama si apoi fratele. In doar cativa ani, familia lui a fost decimata. A avut trei infarcte. Care au venit, in mod clar, din faptul ca meseria asta a noastra nu-i o meserie de stat pe bara. Actoria e o meserie care consuma si-n care el n-a trisat niciodata. Asa ca problemele lui de sanatate au fost tributul pe care l-a platit pentru eforturile pe care le facea, pentru credinta pe care a avut-o in profesie”
Ștefan Bănică Jr. 

Urmăriți Playtech.ro și pe