Ce picioare lungi are Roxana Ciuhulescu. S-a pozat în costum de baie, iar fanii au rămas surprinși să o vadă așa

Ce picioare lungi are Roxana Ciuhulescu. S-a pozat în costum de baie, iar fanii au rămas surprinși să o vadă așa

Vedeta de televiziune le-a arătat tuturor fanilor ei că își menține silueta mult visată, după ce s-a pozat în costum de baie. Roxana Ciuhulescu este cunoscută în showbiz-ul autohton pentru emisiunea dedicată autoturismelor pe care a prezentat-o. Blondina de 39 de ani a mai avut de curând apariții televizate similare, după încheierea emisiunii Pro Motor. De curând, Roxana Ciuhulescu și-a surprins publicul după ce s-a pozat la piscină, împreună cu soțul ei.

Ce picioare lungi are Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a făcut imaginea publică pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta a surprins prin ipostaza aleasă pentru respectiva poză, dar și prin faptul că are picioarele foarte lungi. Apare foarte fericită și afișează o mină optimistă, în brațele soțului ei. În plus, aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale și motivul pentru care au ales își ia o scurtă vacanță, chiar în Capitală. „În sfârșit, răsfăț în doi!”, a fost mesajul care i-a însoțit poza Roxanei Ciuhulescu.

Ce picioare lungi are Roxana Ciuhulescu. S-a pozat în costum de baie, iar fanii au rămas surprinși să o vadă așa
Roxana Ciuhulescu s-a pozat alături de soțul ei, la piscină

Mai mult, a dezvăluit tuturor că aniversează patru ani de relație cu Silviu Bulugioiu, cel de-al doilea soț al său. Prezentatoarea TV a ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă cu aproape doi ani în urmă, în luna martie din 2018. Pe timpul primului mariaj, Roxana și-a dorit să devină mămică și a doua oară, aceasta având o fetiță ce a rezultat din relația anterioară. Acest lucru nu a fost dat să se întâmple pe atunci, chit că a urmat diverse tratamente. Totuși, alături de cel de-al doilea soț a putut să își vadă visul cum se îndeplinește. A reușit să rămână însărcinată pe cale naturală și se bucură pe deplin de clipele în familie.

Prezentatoarea s-a pozat în costum de baie

Supranumită și vedeta cu cele mai lungi picioare din România, aceasta a ales însă ca ziua foarte specială pentru ea și soțul ei să fie marcată într-un mod atât de inedit. S-au bucurat de relaxare, la o piscina acoperită din apropiere de București. Mai mult, costumul de baie purtat de fosta prezentatoare Pro Motor a surprins, fiind vorba de un articol vestimentar în stil retro, de o singură piesă, pe negru și cu buline albe. În vara anului 2017, vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că mariajul său cu Mihai Ivănescu s-a sfârșit și au semnat actele de divorț, după zece ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI