12 ian. 2021 | 13:00

Drama Roxanei Ciuhulescu. Prin ce a trecut vedeta: ”Era în stare gravă, intubată la ATI”

Monden
Drama Roxanei Ciuhulescu. Prin ce a trecut vedeta: ”Era în stare gravă, intubată la ATI”
Care este drama Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a povestit pe blogul personal drama prin care a trecut în anul 2017, atunci când și-a pierdut bunica. Această experiență a marcat-o profund pe frumoasa prezentatoare.

Drama Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre experiența trăită în urmă cu patru ani, experiență care, din punctul ei de vedere, o depășește pe cea din 2020, anul pandemiei.

”Anul 2017, pentru mine, a început pe holurile Terapiei Intensive, din cadrul Spitalului Militar. Mămăița mea era în stare gravă, intubată iar eu eram zilnic acolo, agățându-mă de speranțe și așteptând veștile medicilor de la ATI.

Insomniile și grijile lăsaseră deja urme pe chipul meu, iar părul mi-l pierdeam treptat. Deja cunoșteam rudele celor internați, iar locul acela îl puteam străbate și legată la ochi.

În spatele ușilor ATI, când auzi aparatul de monitorizare, inima “piu-piu-piu”, nu-ți rămâne decât să te rogi ca sunetul incontinuu să nu fie de la cel drag al tău.

Mirosul de dezinfectant mi-a rămas multă vreme în mâini, în nări și aveam impresia că și parfumul meu mirosea a dezinfectantul acela. Acum, în pandemie, mi-am readus aminte cum era atunci: mirosul ăla m-a urmărit multă vreme.

La final de ianuarie, într-o zi de luni, am alergat prin tot orașul ca să prind ora 16:00 lângă ea. Am avut o premoniție. Deși era în aceeași stare, i-am șoptit ceva la ureche, am îmbrățișat-o și am ieșit. Câteva ore mai târziu, aveam să mă țin de uși, să-mi jelesc Mămăița. Mă alina doar gândul că suferința ei luase sfârșit și acum era liniștită. Era deja cu îngerii.

A urmat tot ritualul creștinesc, nu intru în detalii! Durerea avea să se estompeze în câteva luni.

Știți ceva? Atunci mi s-a revelat că singuratatea în doi este mult mai rea decât singurătatea asumată. O simți mai acut, atunci când nu ai pe umărul cui să plângi. Singurătatea aceasta în doi o simțeam deja de câtiva ani și, așa cum am presimțit pierderea bunicii, am știut că va urma un an al schimbărilor.

După două luni, am început să-mi revin treptat. Am reînceput să zâmbesc, să-mi leg părul, îndrăznind să-mi arăt fața trasă de slăbit si suferința. Ba mai mult, am decis că e momentul unei prime schimbări: mi-am tuns părul scurt. Oricum, mai aveam 3 fire de două băi și-o ploaie.

Timpul parcă se dilatase, treceau greu zilele sau așa le simțeam eu. Era final de mai și o pregăteam pe fetița mea pentru petrecerea de 1 iunie. Vorbesc la singular, da, pentru că așa eram de multă vreme. Și cum nici de 1 iunie n-am putut fi o familie, am decis că e cazul să pun punct mariajului și s-o iau de la capăt.

În 2 iunie, am stat de vorbă cu ea, cu puiuța mea, începusem s-o pregătesc mental și ulterior și fizic de “plecare”. Când lucrurile nu mai funcționează într-o căsnicie, e bine să pui punct. Decât să arăți copiilor valori greșite despre conceptul de familie, mai bine îți asumi riscurile și o iei de la capăt.

Pentru fetița mea a fost ca o joacă, pentru mine era de groază! Și ne-am mutat, am început de la 0. Ne-am luat lucrurile personale și gata, am luat-o de la capăt. În iulie, se pronunța divorțul la notariat.

Abia așteptam să trec de toată procedura asta și, Slavă Domnului, s-a mișcat repede totul. Custodia copilului a fost stabilită, mai rămânea partajul. Povestea asta cu partajul este un never ending story…”, a scris Roxana Ciuhulescu pe blogul său, roxanaciuhulescu.com.

Roxana Ciuhulescu a luptat enorm să își recapete încrederea de sine, să iubească și să se iubească din nou. Dar când a plecat într-o vacanță în Thailanda, o altă experiență avea să îi dea fiori de groază.

”Nu pot să spun că a fost ușor însă măcar îmi recăpătam încrederea în mine, personalitatea demult strivită, începeam să zâmbesc și de ce să nu recunosc, începea să-mi placă sentimentul de libertate. Însă, acest sentiment aveam să-l simt pentru puțin timp, pentru că rapid a apărut acel cineva care m-a făcut să pot regândi viața în doi. Cu teama și suspiciune, am început să ne tatonăm și era minunat. Mă gândeam că mi-e frică de fericire și de spaimă aveam tendința să fug de ea.

(….) Am hotărât că, după un an cu o încărcătură atât de mare, să plecăm într-o vacanță. Și uite așa, ne-am urcat în primul avion care ducea către Phuket (Thailanda). Urma cea mai lungă vacanță din viața mea/noastră: aproape 4 săptămâni! Asta se întâmpla în a doua de Crăciun. Și am zburat fericiți către mare și soare.

N-am ajuns nici bine acolo că, imediat, am crezut că se rupe pământul sub mine. Puiul din pântec era în pericol, sângeram și am fugit către spital. Am sunat-o pe doctorița mea, Cezara Bucur, în mijlocul nopții. Buimacă de somn, m-a întrebat dacă am luat din România acele medicamente pe care mi le-a prescris. Ce era mai important, uitasem acasă, pe pat. Îmi venea să-mi smulg părul din cap. Farmaciile din Phuket nu-mi vindeau medicamentul acela, decât cu rețeta de la medic. Nu aveam așa ceva. Am ajuns la spitalul de urgență.

Era noapte, ora 1, iar medicul de gardă care vorbea engleza “de-l dureau mâinile”, mi-a explicat că vrea să-mi facă o ecografie, să vadă dacă bebelușul mai are puls. Am stat în camera de gardă două ore, timp în care medicul se uita la ecograf ca la OZN-uri. După îndelungi căutări, recunoaște că nu știe dacă mai trăiește copilul. Am avut senzația că el, de fapt, face parte din personalul de la curățenie, că nu e nicidecum un medic. Am părăsit spitalul la ora 03:00 dimineața, fără niciun rezultat. La ora 11:00, m-au anunțat că avea să mă vadă medicul specialist.

M-am reîntors în spital, la ora menționată. Ba am ajuns chiar mai devreme, de frică să nu fie orașul blocat și să-mi pierd programarea. Urma să intru în cabinet când, deodată, iese o gravidă cu o sarcină mare, ce plângea de mama focului. Doi brancardieri au venit și au luat-o pe sus, ca să nu leșine de plâns. Copilul ei murise în burtă, iar femeia era distrusă.

Cu un mare nod în gat, am intrat în cabinet. Un medic zâmbitor m-a primit și mi-a zis același lucru ca medicul de gardă: “haideți să vedem dacă mai are puls copilul”. Picioarele îmi tremurau și mi-am jurat că, dacă bebelusul meu va avea același destin ca acela dinaintea mea, îmi fac bagajele și nu mai calc niciodata în Thailanda.

În câteva minute, doctorul mi-a dat cea mai mare veste: copilul era bine! Mi-a prescris medicamentul pe care mi-l dăduse și dr. Bucur și pe care l-am achiziționat de la farmacia spitalului.

Următoarele zile am stat cuminte, la umbra, n-am umblat, m-am odihnit.

La un moment dat, am fost în vizita la Buddha, abia așteptam să-i vizitez templu. Am ajuns acolo și m-am așezat în genunchi. Am mulțumit pentru toate aceste daruri. Dumnezeu este peste tot! Urma să vina Sf. Ioan Botezatorul. Baiețelul meu este botezat Cezar Ioan. Uneori, viața chiar bate filmul!”, a conchis Roxana Ciuhulescu povestea sa de viață.

PlaySport
Văduva lui Corduneanu, primul mesaj după moartea interlopului: „Ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție”
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
Cancan.ro
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis un cont bancar pentru donații și... 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Cuplu-BOMBĂ în showbiz. Miliardarul s-a afişat cu noua iubită tinerică, fostă concurentă la o emisiune de vedete
Capital.ro
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
EVZ.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Adevarul
Coranda, muntele mutat în goana după aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai găsit în Europa“ VIDEO
BZI.ro
Lacrimi de durere la priveghiul lui Costel Corduneanu. Un detaliu a atras atenția tuturor!
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Un milionar român a reapărut după multă vreme în spațiul public. Cum arată, la 71 de ani
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul în mare secret
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Gheorghe Dincă a părăsit închisoarea. A fost plimbat cu mașina prin Craiova
Capital.ro
Țara din Europa unde tinerii primesc bani de la stat pentru chirii și navetă, iar angajatorii 50% din salariu
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE suspecte deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro