13 apr. 2024 | 23:14

Drama prin care ar fi trecut Kate Middleton în căsnicia cu William. Motivul pentru care ar fi vrut să divorțeze două ori

Monden
Drama prin care ar fi trecut Kate Middleton în căsnicia cu William. Motivul pentru care ar fi vrut să divorțeze două ori
Drama prin care ar fi trecut Kate Middleton în căsnicia cu William. Motivul pentru care ar fi vrut să divorțeze două ori

Kate Middleton și Prințul William au pozat mereu în cuplul perfect, dar se pare că lucrurile nu au fost tocmai roz între ei. Chiar dacă au avut o viață lipsită de lipsuri și titluri importante, se pare că cei doi au avut și multe probleme în căsniei. Prințesaa ar fi vrut să divorțeze de două ori, după ce a trăit o dramă alături de soțul ei.

Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Relația lor a fost mereu extrem de mediatizată și, de multe ori, s-a zvonit că aceștia ar fi ajuns în pragul divorțului, însă niciodată nu au comentat acest subiect.

Chiar și acum, când Prințesa de Wales traversează cea mai dificilă perioadă a vieții sale, continuă să apară tot felul de zvonuri referitoare la viața ei privată. Nici acum nu intervine cu explicații, pentru că tot ce are nevoie este liniștea, pentru a se recupera așa cum trebuie.

De-a lungul întregii lor relații, infidelitatea ar fi fost problema care le-a dat cele mai mari bătăi de cap. Încă din 2007, cuplul a fost martor la prima lor despărțire, eveniment ce a stârnit multe discuții în presa de la acea vreme. Surse apropiate Familiei Regale spun că motivul ar fi fost tot un pas greșit din partea Prințului.

De asemenea, serile petrecute de Prințul William în oraș, în compania altor femei, au fost subiect de interes pentru mass-media, alimentând zvonurile despre posibilele dificultăți în relația lor. În ciuda încercărilor de a lăsa o impresie bună, a reușit să gafeze de multe ori.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să depășească obstacolele și să-și continue relația, care a fost urmată și de o căsătorie. A fost un eveniment extrem de discutat, mai ales în contextul greșelilor făcute de Prințul William, în timp ce Kate Middleton păstra tăcerea și discreția.

Cu cine ar fi fost înșelată Kate Middleton

În urmă cu cinci ani, lumina reflectoarelor s-a îndreptat către Casa Regală în urma apariției unor imagini compromițătoare ce îi aveau ca protagoniști pe Prințul William și pe Rose Hanbury. Cele două erau și foarte bune prietene, ceea ce a făcut ca scandalul să fie și mai mare.

Aceste imagini au declanșat un val intens de atenție din partea presei și au adus în discuție aspecte sensibile ale mariajului lor. Potrivit apropiaților, în acea perioadă, Kate era însărcinată cu al treilea copil al cuplului regal, Prințul Louis, iar descoperirea acestei situații a dus-o foarte aproape de o depresie.

Se spune că ea a fost profund afectată atunci și s-a gândit, pentru prima dată, să divorțeze. Cu toate acestea, Regele Charles ar fi intervenit pentru a liniști lucrurile și a reușit să o convingă pe Kate să nu renunțe la mariaj, deși fiul său călcase, din nou, strâmb.

Reapariția lui Hanbury în presă, în special după zvonurile despre o întâlnire amoroasă cu Prințul William de Ziua Îndrăgostiților, a alimentat scandalul și tensiunea din mariajul lui Kate. Se specula că Prințesa ar fi dorit să pună punct căsniciei lor chiar și după acest episod.

Dar scandalul nu s-a oprit aici. Au început să circule zvonuri conform cărora Prințul William ar fi fost implicat nu doar într-o relație extraconjugală cu Hanbury, ci și cu alte femei. Kate Middleton ar fi descoperit acest secret de una singură și niciodată nu l-ar fi dezvăluit, pentru a evita bârfele.

În ciuda acestor situații, prințesa a fost rezervată și nu a luat nicio decizie cu privire la soțul ei. A trecut singură peste drama pe care a trăit-o și nu a dezvăluit nimănui durerea pe care a simțit-o când a descoperit că bărbatul de lângă ea nu îi este fidel.

În ciuda încercării Casei Regale de a ascunde aceste probleme, se pare că zvonurile încă circulă și se vorbește despre neînțelegerile celor doi soți. Coform surselor apropiate, Prințesa de Wales și-ar dori ca măcar acum să aibă parte de liniște.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro