20 sept. 2023 | 18:56

Drama prin care a trecut Marcela Fota, când a rămas văduvă la doar doi ani de la nuntă: ”Fiul meu era încuiat în baie. L-am luat în brațe și am plâns amândoi”

Monden
Drama prin care a trecut Marcela Fota, când a rămas văduvă la doar doi ani de la nuntă: ”Fiul meu era încuiat în baie. L-am luat în brațe și am plâns amândoi”
Drama prin care a trecut Marcela Fota, când a rămas văduvă la doar doi ani de la nuntă

Duce în suflet o povară care pe mulți i-ar doborî. Mai sinceră și curajoasă ca oricând, interpreta și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante. Drama prin care a trecut Marcela Fota, când a rămas văduvă la doar doi ani de la nuntă. Fiul ei, distrus de durere.

Marcela Fota, dezvăluiri tulburătoare

Într-o clipă, întreaga ei viață s-a schimbat. Au trecut trei ani de la momentul în care soțul ei s-a stins fulgerător, în urma unui infarct. Acum, interpreta și-a luat inima în dinți și și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat, vorbind despre cea mai grea perioadă a vieții sale.

Marcela Fota a oferit un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, după o perioadă în care nu a vorbit public despre schimbările prin care a trecut. Cântăreața a dezvăluit că a existat un episod dificil în relația cu fostul său soț.

„El mi-a spus că nu e pregătit să mai facă o casă, în octombrie ne-am mutat în casa nouă. El a avut așa o perioadă de închidere. La un moment dat, el a venit la mine și a zis ”Eu în această locuință nu mă regăsesc”. Și am căzut de comun acord, dacă vă vine să credeți, copilul meu încă nu știe și are 14 ani.

Am căzut de comun acord ca el să se retragă o perioadă la apartament și să își dea seama ce își dorește. O perioadă puțin mai lungă când el a trebuit să se regăsească, timp în care David a știut că pleacă devreme și vine târziu.

După ce a trecut timpul necesar, a venit și a spus ”Tu și David sunteți familia mea, cei cu care vreau să îmi împart această viață”. Tot timpul am avut dorința de a fi mireasă, atunci când el a venit cu propunerea, deși aveam 40 și de ani chiar m-a emoționat”,  a povestit Marcela Fota.

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Marcela Fota înainte de operaţiile estetice. Zici că e altă persoană, imaginile o dovedesc

A rămas văduvă la doi ani de la nuntă

Dispariția bărbatului cu care credea că își va trăi tot restul vieții a marcat-o nu doar pe ea, dar și pe fiul său.

„Nu știu dacă îmi este atât de greu să accept statutul de văduvă cât îmi este de greu să accept statutul copilului meu fără tată. Pentru mine..nu știu, aducerea unui bărbat în prezența fiului meu este total nulă. Și dacă vreodată voi face un pas de acest gen niciodată nu va fi atât timp cât el va fi sub tutela mea.”

Drama prin care a trecut Marcela Fota, când a rămas văduvă la doar doi ani de la nuntă: ”Fiul meu era încuiat în baie. L-am luat în brațe și am plâns amândoi”

„Tati nu mai e?”

Băiatului i-a fost foarte greu să accepte că tatăl său nu mai este. A cedat câteva luni mai târziu, când mama sa l-a găsit închis în baie, plângând.

„Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus ”Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu”. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus ”Adică, tati nu mai e?”.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat ”Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?”, iar el a spus ”Spune-mi a doua opțiune”. I-am zis ”Să stai acasă cu prietenii tăi”, el a zis că vrea acasă. Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea.

La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie. L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a povestit Marcela Fota.

Te-ar putea interesa și: Cu cine se iubește văduva tinerică a lui Sergiu Nicolaescu. Femeia și-a refăcut viața

Digisport.ro
O româncă a luat medalie la JO 2024 pentru altă țară: ”Cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat în viață!”
Stirile PROTV
Ucraina rupe tăcerea în privința invaziei din Rusia. Motivul pentru care a lansat incursiunea „pe teritoriul agresorului”
PlaySport
Decizie fără precedent a lui Ciolacu după ce România a fost FURATĂ de medalie la Jocurile Olimpice! Nadia a prezentat DOVADA hoției de la gimnastică: „Eu nu văd să atingă. Voi vedeți?!”
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
ProActual
Suma uriașă pe care soția lui Ianis Hagi a plătit-o pentru o pereche de papuci! Unii români câștigă atât în șase luni
EVZ.ro
Secretele familiei Ceaușescu! Dezvăluiri exclusive despre relația cu copiii
Spynews.ro
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
PRO TV
UNTOLD 2024. Salvatore Ganacci, gest emoționant! A încheiat show-ul cu piesa formației românești Phoenix, al cărei lider a murit recent
Adevarul
Un cuplu a testat viața în Canada și Italia. Au ales să se mute acolo unde salariile sunt mai mici, însă viața este boemă VIDEO
BZI.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Sport.ro
Nadia Comăneci, mesaj scurt pentru Jordan Chiles, după ce Ana Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz
Viva.ro
Nu s-a văzut la TV! Schimb de replici la Insula Iubirii între Radu Vâlcan și Daiana Prodan: „Chiar nu vreau să reproduc, eu am copii. Urăști oamenii, te porți urât, o să vezi...”
Parteneri
Sora lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, și-a sărbătorit majoratu. Mesajul sfâșietor de pe tortul tinerei te lasă fără cuvinte
Redactia.ro
Unde a dispărut Florin Piersic, după ce a stat internat în 4 spitale! Primul lui mesaj video: „Am fost cam bolnăvior, cam multișor”. Promisiunea lui Mărgelatu, la 88 de ani
Click.ro
Andreea Esca în COSTUM DE BAIE! Cum arată când RENUNȚĂ la haine: Fotografii RARE
Vocea.biz
Cum a apărut Irina Rimes pe scena festivalului Untold. 'Nu-mi venea să cred' FOTO
Unica.ro
Băsescu și forțele oculte. Misterul lui Manolea și Flacăra Violet
EVZ.ro
Sunt împreună, dar au decis să locuiască separat. Motivul pentru care Antonia și Cristian de la Mireasă, sezonul 9, nu stau în aceeași casă 
Spynews
Avertisment pentru românii cu bani pe card. Sunt obligați să scoată banii cash
Capital.ro
Se însoară! Îndrăgitul artist și-a cerut iubita în căsătorie! Ce diferenţă de vârstă este între cei doi: „O viață întreagă”
Avantaje
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Mediaflux
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Ce înseamnă acest număr de pe biletul de avion. Puțini îi cunosc adevărata semnificație
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Shtiu.ro