09 sept. 2023 | 20:27

Drama cumplită a Florentinei Fântânaru. Prezentatoarea TV a rămas văduvă chiar înainte de a împlini 37 de ani

Monden
Drama cumplită a Florentinei Fântânaru. Prezentatoarea TV a rămas văduvă chiar înainte de a împlini 37 de ani
Drama cumplită a Florentinei Fântânaru. Prezentatoarea TV a rămas văduvă chiar înainte de a împlini 37 de ani

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Este o prezență mereu optimistă și plină de viață, dar zâmbetul ei ascunde o mare suferință. Și-a condus soțul pe ultimul drum mult prea devreme și nu și-a revenit niciodată din șoc.

Florentina Fântânaru, văduvă la 37 de ani

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Activează în domeniu de peste 15 ani și se bucură de un succes formidabil. Este mereu zâmbitoare și plină de viață, dar în suflet ascunde multă durere.

Se luptă cu tristețea de când soțul ai a părăsit-o. Cel căruia i-a jurat iubire veșnică a părăsit-o mult prea devreme, cu doar câteva zile înainte de a împlini 37 de ani. De 12 ani este văduvă și nu se poate obișnui cu ideea.

Prezentatoarea emisiunii “De-a viața ascunselea”, de la Antena 3 a rămas singură, după ce soțul ei a fost răpus de cancer. De atunci, își crește singură fiul și suferă neîncetat.

A fost greu să îi explice, unui copil de patru ani, că nu își va mai vedea tatăl. Acesta trăiește cu teama că își va pierde și mama și îi poartă mereu de grijă jurnalistei.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: „Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’.

Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, povestea ea intr-un interviu.

Cum a trecut Florentina Fântânaru peste tragedie

Florentina Fântânaru a vorbit și despre cum a reușit să treacă peste drama pierderii tatălui copilului ei. Deși a fost greu să suporte atâta durere, a trebuit să fie tare pentru fiul ei, care avea doar patru ani când a rămas orfan.

Citește și: Cum arată acum Gabriela, văduva lui Gheorghe Dinică. A fost singura femeie care l-a convins pe actor să se căsătorească, s-au iubit nespus

Jurnalista mărturisea că nu a trecut niciodată peste pierderea soțului, dar a învățat să trăiască cu durerea. La început i-a fost greu să accepte ideea, dar a început să se vindece când a recunoscut problema și a realizat că nu are de ales.

“Vindecarea începe cu recunoaşterea problemei. Au fost ani lungi în care mi-am dat răgaz şi am creat perspective. Nu m-am agăţat de trecut, nu m-am hrănit cu amintiri.

Am reuşit să dobândesc propria armonie că să pot creşte un copil echilibrat… Dorinţa mea ţine de echilibru, ţine de o preocupare permanentă pentru ceea ce-mi spune inima”, spunea jurnalista pentru Ok!magazine.

Tot ce își dorește este să își crească fiul echilibrat și să se asigure că acesta nu simte lipsa tatălui. Îi vorbește mereu despre el și încearcă să treacă peste tot împreună.

Digisport.ro
”Acord impresionant de divorț!” La despărțire, primește o sumă uriașă lunar, pe viață. Și ceva în plus
Stirile PROTV
O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”
PlaySport
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
ProActual
Sorin Bontea nu se mai ascunde! Adevăratul motiv pentru care s-a întors la PRO TV: A spus direct de ce a părăsit Antena 1
EVZ.ro
Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini
Spynews.ro
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
PRO TV
Îl recunoști? Tatăl lui a fost cel mai ”huiduit” star în România, iar mama - una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood
Adevarul
„O industrie-cheie”. Țara care vrea să concureze cu SpaceX în domeniul transportului spațial
BZI.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Sport.ro
FOTO Imaginile "interzise" cu Ivana Knoll, într-un costum de baie aproape inexistent. Fanii au reacționat imediat
Viva.ro
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii abia au recunoscut-o în fotografia de la plajă
Parteneri
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
Redactia.ro
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Da, am plecat”
Click.ro
„Nu merită, sincer. De asta mergem în alte țări”. De ce sunt nevoiți absolvenții străini de medicină să plece din România
Digi24
Andreea Bălan, în costum de baie MINUSCUL! A arătat aproape TOT: Poze INCENDIARE
Vocea.biz
Toată în ROZ, la 56 de ani! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, apariție de senzație! FOTO
Unica.ro
O altă lege care îi vizează pe pensionari. Intră în vigoare la 1 octombrie
EVZ.ro
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Spynews
Obligaţie pentru proprietarii de terenuri din România. Cine are prioritate la vânzare
Capital.ro
Întâlnire tensionată între J.LO și Ben Affleck, după ce și-au anunțat divorțul! Unde au fost surprinși: „O tortură pentru ea”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro