Cum arăta Marcela Fota înainte de operaţiile estetice. Zici că e altă persoană, imaginile o dovedesc

Cum arăta Marcela Fota înainte de operaţiile estetice. Zici că e altă persoană, imaginile o dovedesc
Cum arata Marcela Fota, inainte de operatiile estetice facute

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară din România, însă, iată cum arăta intepreta Marcela Fota, înainte să apeleze la tot felul de îmbunătățiri și intervenții estetice la nivelul feței. Cei mai cârcotași dintre internauți susțin că nu o mai recunosc din poze.

Marcela Fota, imagini rare de când nu își făcuse nicio intervenție estetică

Sinceră, asumată, directă și cu un simț dezvoltat la umorului, Marcela Fota a reușit, de-a lungul timpului, să câștige simpatia și admirația celor de acasă, prin talentul său nemărginit și atributele care au făcut-o una dintre favoritele iubitorilor de muzică populară românească.

La 45 de ani, Marcela Fota arată mai bine decât multe domnișoare care au jumătate din vârsta ei. Frumoasa șatenă știe cât de importantă este imaginea unui artist, motiv pentru care investește foarte mult timp și multe resurse în felul în care arată.

Din acest considerent, Marcela Fota nu se sfiește în a trece pragul cabinetelor medicilor esteticieni, din când în când, pentru a-și face mici retușuri la nivelul chipului.

Recent, Marcela Fota a reapelat la ajutorul esteticienilor pentru a-și mări buzele, procedură pe care o repetă la o anumită perioadă de timp.

Cântăreața de muzică populară spune că merge des pentru a-și mări progresiv buzele, susținând că nu a apelat la alte tipuri de operații estetice, de-a lungul anilor, fiind mulțumită cu darurile înzestrate de la natură.

Cu toate acestea, transformarea este extrem de vizibilă la nivelul chipului, potrivit unor fotografii mai vechi cu artista, de pe vremea când nu îți făcuse niciun retuș la față.De asemenea, pe vremuri, Marcela Fota purta o nuanță mai închisă la păr, iar sprâncenele erau mult mai subțiri.

Marcela Fota se iubește cu un tânăr mai mic cu 23 de ani decât ea

La câteva luni de la  moartea regretatului ei soț, Marcela Fota a dezvăluit că și-ar fi regăsit liniștea și iubirea în brațele altui bărbat, care a ajutat-o să-și refacă viața.

Noul partener de viață al vedetei este cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Deși diferența de vârstă este destu de mare, Marcela Fota mărturisește că noul ei iubit ar fi un bărbat echilibrat și extrem de matur, cei doi înțelegându-se de minune.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață, și, atunci am înțeles că alergătura asta, doar pentru a te realiza financiar, nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu.

Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”, a spus interpreta de muzică populară la Antena Stars, acum ceva timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe