30 aug. 2021 | 13:01

Drama Nicoletei Luciu. Prin ce a trecut vedeta în copilărie: ‘Îmi era foarte teamă’

Monden
Drama Nicoletei Luciu. Prin ce a trecut vedeta în copilărie: ‘Îmi era foarte teamă’
Drama prin care a trecut Nicoleta Luciu in copilarie

Nu există român care să nu o cunoască pe Nicoleta Luciu. Este una dintre cele mai frumoase, apreciate și admirate vedete din România. Puțini sunt cei care știu că în spatele zâmbetului ei se află o dramă de neimaginat. Ce probleme a avut Nicoleta Luciu în copilărie.

Prin ce dramă a trecut Nicoleta Luciu în copilărie

Acum 9 ani de zile, Nicoleta Luciu a luat o decizie radicală. Faimoasa actriță din Inimă de țigan a hotărât să se retragă din lumea mondenă și să plece din lumina reflectoarelor pentru a se putea dedica în totalitate familiei sale numeroase.

La 40 de ani, fosta Miss România se poate lăuda că are tot ce-și poate dori de la viață pe plan personal, iar soțul și cei patru copii ai lor îi umplu sufletul de bucurie. Nicoleta Luciu a avut dintotdeauna un zâmbet de invidiat, dar nimeni nu știe ce dramă și suferință ascunde bruneta.

Traumele din copilărie își mai fac, și astăzi, simțită prezența. Apreciată dintotdeauna pentru faptul că este o femeie cinstită, sinceră și deschisă precum o carte, Nicoleta Luciu mereu a avut o relație extrem de apropiată cu urmăritorii ei din mediul online.

Când a venit timpul să vorbească despre drama pe care a trăit-o în primii ani de viață, Nicoleta Luciu le-a mărturisit fanilor momentele dificile prin care a trecut tatăl ei din cauza dependenței de alcool. Bruneta îș amintește cu teroare de anii copilăriei, când se temea să ajungă acasă din cauza stării în care se afla părintele său.

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

Ce probleme de sănătate are acum Ion Luciu, tatăl vedetei

Chiar dacă a trecut prin momente grele din cauza sa, Nicoleta Luciu nu și-a abandonat tatăl atunci când i-a fost cel mai greu și încă-l mai vizitează la casa părintească din Miercurea Ciuc. Ion Luciu a renunțat la alcool dar are anumite probleme de sănătate.

„Am probleme cu mijlocul, mai exact am hernie de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta.

M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro