Soțul Nicoletei Luciu a tras lozul cel mare. Cum s-a îmbogățit Zsolt Csergo în pandemie

Soțul Nicoletei Luciu a tras lozul cel mare. Cum s-a îmbogățit Zsolt Csergo în pandemie
Soțul Nicoletei Luciu se bucură de o reușită imensă

Partenerul de viață al Nicoletei Luciu se bucură de o reușită imensă. Bărbatul a tras lozul cel mare. Cum a reușit să se îmbogățească acesta chiar în pandemie? Perioada crizei sanitare i-a adus noroc.

Soțul Nicoletei Luciu s-a îmbogățit în pandemie

Soțul Nicoletei Luciu a tras lozul cel mare, iar în perioada care a reușit să afecteze pe multă lume el s-a bucurat de un real câștig. Celebra fostă actriță este căsătorită cu unul din cei mai bogați oameni din zona Harghita-Covasna.

Acesta este proprietarul unei afaceri imobiliare care se află în plină ascensiune și care s-a bucurat de succes și în timpul crizei sanitare. Averea bărbatului era cotată la 60 de milioane de euro în anul 2012.

Pe lângă banii obținuți din imobiliare s-au adăugat și cei din industria jocurilor de noroc. Amintim că partenerul vedetei a fost unul din principalii importatori de slot-machines din România.

Din fericire pentru familia brunete, pandemia nu i-a afectat deloc, ba chiar din contră. Afacerile lui Zzsolt nu au căzut, ci au prosperat în toată această perioadă pe măsură ce piața imobiliară a crescut într-un mod total neașteptat.

Cifre de afaceri și datorii

Soțul fostului model tocmai și-a inaugurat al treilea cartier de blocuri ce se află în Odorheiul Secuiesc. Csergo mai deține și ‘parcuri de distracție’ în Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe și în total aproape 500 de locuințe construite în ultimii 15 ani, arată wowbiz.ro.

Compania ce îi aparține acestuia și-a dublat cifra de afaceri în 2020 față de anul precedent. Concret, de la 10.7 milioane de lei la 18.5 milioane de lei și și-a triplat profitul de la 2.5 milioane de lei la 6.7 milioane de lei, mai arată sursa citată. Cu toate astea, Csergo are datorii de 3.5 milioane de lei și creanțe de 2.5 milioane de lei.

Viața de familie și infidelitate

Soții au spus DA în fața ofițerului stării civile în anul 2012 și au patru copii împreună. În timpul acesta au fost dovezi care au indicat faptul că afaceristul nu i-a fost fidel brunetei, dar ea a ales să nu își spele rufele în public și să treacă peste acest eveniment.

Chiar recent cea din urmă a mărturisit că pentru ca relația să fie una bună femeia trebuie să fie cea care lasă mai mult de la ea. Fosta vedetă de televiziune a mai subliniat că de fiecare dată când există probleme bărbatul e cel care o liniștește.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…)

La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”
Nicoleta Luciu

Urmăriți Playtech.ro și pe