02 sept. 2022 | 16:14

Drama imensă prin care trece Rică Răducanu. Banii nu-i ajung decât pentru medicamente, iar la Rapid porțile îi sunt închise. „Nu credeam că bătrânețea o să fie atât de rea”

Sport
Drama imensă prin care trece Rică Răducanu. Banii nu-i ajung decât pentru medicamente, iar la Rapid porțile îi sunt închise. „Nu credeam că bătrânețea o să fie atât de rea”

Rică Răducanu are mari probleme. Terasa lui de pe litoralul românesc nu a mers deloc bine vara aceasta, iar banii de pensie abia ajung pentru medicamente. „Tamango” a acceptat să vorbească despre situația lui într-un interviu exclusiv acordat playsport.ro și a spus că este trist că a fost uitat chiar și de conducătorii de la Rapid, formația unde a jucat zece ani.

Rică Răducanu, probleme mari cu banii. Pensia o dă pe medicamente

Rică Răducanu are o mică afacerea în stațiunea Neptun, dar anul acesta nu a fost unul grozav. Nici pentru el, nici pentru litoralul românesc. În alți ani a reușit să strângă de acolo bani pentru iarnă, dar acele vremuri au apus. Acum se bazează mai mult pe pensia pe care o primește de la stat.

„Nu știu ce o să fac după ce se termină vara. De aici mai ciuguleam un ban. Pensia îmi ajunge numai să cumpăr medicamentele. Noroc cu nevasta, ea drămuiește fiecare leuț, nu știu cum reușește. Înainte mai mergeam la tv, la evenimente, și mai făceam un ban cinstit.

Acum de când sunt bolnav si târâi piciorul ăsta după mine, nu mă mai caută, tată, nimeni”, a declarat fostul internațional, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Rică Răducanu, uitat de rapidiștii lui, „Nu cerșesc nimic”

Rică Răducanu a jucat 61 de partide în echipa națională și aproape zece ani la Rapid. Clubul lui de suflet l-a chemat și l-a sărbătorit când a împlinit 76 de ani, dar conducătorii echipei de fotbal nu i-au oferit și o slujbă. Acum câteva luni a renunțat la el și clubul sportiv. A fost și în audiență la Nicușor Dan. Primarul a ridicat din umeri și nu a găsit nicio soluție.

„Normal că sufăr că nu se găsește un loc și pentru mine la un club. Pentru toți s-a găsit, pentru Rică Răducanu nu prea. Dar nu reproșez nimic, nimănui, nu cerșesc nimic. Mă zbat așa, cum pot, să supraviețuiesc. Când eram tânăr nu-mi imaginam că bătrânețea o să fie atât de grea”, a mai spus cel poreclit „Tamango”.

Rică Răducanu, sărbătorit pe stadionul din Giulești, la împlinirea vârstei de 76 de ani. Sursa Foto: Facebook Rapid.

Rică Răducanu a fost campion național cu Rapid în anul 1967 și a jucat la Campionatul Mondial din Mexic în anul 1970.

Sursa Foto: Facebook Rapid

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro