Drama imensă prin care trece Rică Răducanu. Banii nu-i ajung decât pentru medicamente, iar la Rapid porțile îi sunt închise. „Nu credeam că bătrânețea o să fie atât de rea”

Rică Răducanu are mari probleme. Terasa lui de pe litoralul românesc nu a mers deloc bine vara aceasta, iar banii de pensie abia ajung pentru medicamente. „Tamango” a acceptat să vorbească despre situația lui într-un interviu exclusiv acordat playsport.ro și a spus că este trist că a fost uitat chiar și de conducătorii de la Rapid, formația unde a jucat zece ani.

Rică Răducanu, probleme mari cu banii. Pensia o dă pe medicamente

Rică Răducanu are o mică afacerea în stațiunea Neptun, dar anul acesta nu a fost unul grozav. Nici pentru el, nici pentru litoralul românesc. În alți ani a reușit să strângă de acolo bani pentru iarnă, dar acele vremuri au apus. Acum se bazează mai mult pe pensia pe care o primește de la stat.

„Nu știu ce o să fac după ce se termină vara. De aici mai ciuguleam un ban. Pensia îmi ajunge numai să cumpăr medicamentele. Noroc cu nevasta, ea drămuiește fiecare leuț, nu știu cum reușește. Înainte mai mergeam la tv, la evenimente, și mai făceam un ban cinstit.

Acum de când sunt bolnav si târâi piciorul ăsta după mine, nu mă mai caută, tată, nimeni”, a declarat fostul internațional, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Rică Răducanu, uitat de rapidiștii lui, „Nu cerșesc nimic”

Rică Răducanu a jucat 61 de partide în echipa națională și aproape zece ani la Rapid. Clubul lui de suflet l-a chemat și l-a sărbătorit când a împlinit 76 de ani, dar conducătorii echipei de fotbal nu i-au oferit și o slujbă. Acum câteva luni a renunțat la el și clubul sportiv. A fost și în audiență la Nicușor Dan. Primarul a ridicat din umeri și nu a găsit nicio soluție.

„Normal că sufăr că nu se găsește un loc și pentru mine la un club. Pentru toți s-a găsit, pentru Rică Răducanu nu prea. Dar nu reproșez nimic, nimănui, nu cerșesc nimic. Mă zbat așa, cum pot, să supraviețuiesc. Când eram tânăr nu-mi imaginam că bătrânețea o să fie atât de grea”, a mai spus cel poreclit „Tamango”.

Rică Răducanu, sărbătorit pe stadionul din Giulești, la împlinirea vârstei de 76 de ani. Sursa Foto: Facebook Rapid.

Rică Răducanu a fost campion național cu Rapid în anul 1967 și a jucat la Campionatul Mondial din Mexic în anul 1970.

Sursa Foto: Facebook Rapid

Urmăriți Playtech.ro și pe