Drama din viața lui Fuego. De ce s-a despărțit, de fapt, de fosta lui iubită. Secretul lui sfâșietor s-a aflat

Drama din viața lui Fuego. De ce s-a despărțit, de fapt, de fosta lui iubită. Secretul lui sfâșietor s-a aflat
S-a aflat motivul pentru care Fuego s-a despărţit de Ana Maria, fosta iubită

S-au iubit nebuneşte timp de patru ani, însă destinul nu i-a vrut împreună. S-au despărţit în 2008, deşi toată lumea îi vedea căsătoriţi. Se pare că între Fuego şi Ana Maria au existat probleme care s-au dovedit, în final, imposibil de rezolvat. Abia la 12 ani de la despărţire, s-a aflat adevărul despre motivele separării.

Motivul pentru care Fuego şi Ana Maria, fosta iubită, s-au despărţit

Paul Surugiu (Fuego) şi Ana Maria Ciausu au avut, din 2004 până în 2008, o relaţie minunată de iubire, iar toţi cei din jurul lor îi vedeau căsătoriţi. Mai mult, Irina Loghin urma să le fie naşă. Deşi la momentul despărţirii aceştia nu au dorit să spună presei motivele pentru care au ales să meargă pe drumuri separate, iată că adevărul a ieşit la iveală.

Se pare că cei doi au trăit o adevărată dramă, după ce Ana Maria a pierdut două sarcini destul de avansate. După luni întregi de tratamente, injecţii şi gânduri, au decis să îşi spună “Adio!”, spre surprinderea tuturor. Din acel moment, Paul nu a mai vorbit niciodată despre o posibilă relaţie. Dacă Fuego are acum un succes fulminant şi este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, Ana Maria Ciausu are o carieră în politică, în judeţul Olt.

“Da, am fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care am avut-o cu Paul. Nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiţi deja cu 7 ani de experienţa politică în judeţul Olt, la mine acasă.

A însemnat o perioadă din viaţa mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică.

Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul”, a spus Ana Maria.

S-a aflat motivul pentru care Fuego s-a despărţit de Ana Maria, fosta iubită
S-a aflat motivul pentru care Fuego s-a despărţit de Ana Maria, fosta iubită

Fuego: “Ana nu mai face niciun tratament”

De asemenea, fosta iubită a lui Paul Surugiu a vorbit despre căsătoria pe care o aşteptau toţi cei dragi lor. Se pare că cei doi nu s-au gândit serios la acest aspect, aşa cum se zvonea în urmă cu 12 ani.

“Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru îşi doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relaţiei noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc şi nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a mai spus aceasta.

Singura declaraţie făcută de Paul Surugiu în legătură cu despărţirea de Ana Maria a fost cea de mai jos:

“Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI