Pandemia a băgat frica în Fuego. Mesajul disperat al artistului: ”Văd dezbinare și ură”

Pandemia a băgat frica în Fuego. Mesajul disperat al artistului: ”Văd dezbinare și ură”

Fuego a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care își exprimă îngrijorarea cu privire la pandemia de coronavirus. El crede că toată această perioadă mai mult dezbină oamenii, decât să îi țină uniți.

Pandemia a băgat frica în Fuego. Mesajul disperat al artistului

Fuego și-a exprimat îngrijorarea pe Facebook și îndeamnă pe oameni să fie uniți și să nu lase dezbinarea să le pătrundă în suflete.

”Trebuie să recunosc că mie mi-e frică de ceea ce se vede la orizont! Dincolo de boală și pandemie, de teama comună, oamenii nu au înțeles că trebuie să fie uniți. Sunt îngrijorat pentru că văd dezbinare și ură, văd o virulență greu de descris și-un egoism care nu mai este mascat de bun simț, ci e lăsat să se vadă pe față! Cred că pandemia a schimbat oamenii în rău și nu i-a făcut mai înțelepți! Îmi este teamă de ceea ce va fi să fie de-acum înainte și nu mai văd o siguranță în planificarea timpului! Totul e razna și e un haos din care scapă cine poate! Eu n-am lecții și nici n-am rețete, dar îmi văd de treaba mea, fac emisiuni speciale duminica, la TVR 2, fac emisiuni educative și la radio, la NAȚIONAL FM, îmi văd de munca mea, lansez piese noi și încerc să-mi țin mintea limpede. Mulți vorbesc ca artiștii să-și găsească altă meserie! Nu există o altă meserie când e vorba de vocație și chiar dacă va fi să murim de foame, noi tot pe baricade vom sta! #PaulSurugiuFuego #haisăfimuniți”, a scris Fuego pe contul său de Facebook.

Mai mult, de curând, Paul Surugiu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, a mai postat, un mesaj care i-a pus pe fanii acestuia pe gânduri. Fuego se arată, de data aceasta, conform postării sale de pe Facebook, nemulțumit de răutatea oamenilor din jurul său.

“Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm cei mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă. Am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă. Și se poate trăi și fără a pune ștampile. Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre. Ștampilele se pun, responsabil, din câte știu eu, la vot, nicidecum în viață și-n societate.

Știu că e libertate și e bine să fie așa. Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficienți de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook. Eu unul văd lucrurile altfel. Cred că oamenii cu adevărat înțelepți și asumați sunt cei care privesc și iau decizii gândite, sunt cei care cântăresc de două ori!”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI