Cine este și cum arată mama lui Fuego. Paul Surugiu a dezvăluit detalii emoționante despre ea

Cine este și cum arată mama lui Fuego. Paul Surugiu a dezvăluit detalii emoționante despre ea

Deși ani de zile fanii lui Fuego au crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego, grație piesei, ”Împodobește, mamă, bradul”, ei bine, cea care i-a dat viață este altă persoană. Se numește Eugenia, este brunetă, și este parte activă la tot ceea ce reprezintă succesului artistului, în prezent.

Mama lui Fuego nu e cea care îi împodobește bradul

Fuego, pe numele său real, Paul Surugiu, are o mamă cu care se înțelege de minune, astfel, că artistul vorbește despre ea și îi mulțumește ori de câte ori are ocazia. Eugenia este motorul lui Fuego, după ce tatăl său s-a stins. Nu este însă cea care împodobește bradul, așa cum vom afla din dezvăluirile artistului.

După ce Fuego a lansat, alături de Irina Loghin, proeictul ”Mama și fiul”, toți au crezut, în mod eronat, că Irina Loghin este mama lui Fuego.

Fuego și mama sa, Eugenia

Ce mesaj i-a transmis Fuego măicuței sale

Fuego nu uită să-și declare public aprecierea față de cea care i-a dat viață, ori de câte ori are ocazia. De această dată, artistul a postat un mesaj plin de dragoste către măicuța sa, pe pagina de Facebook. Fanii i-au apreciat postarea cu mii de like-uri, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Cu ocazia zilei de naștere, Paul Surugiu i-a declarat iubirea mamei sale pe Facebook:

Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă!

Să-mi trăiești și să fii tu, mereu! #ziuamemeimele‘, a fost mesajul lui Fuego către mama sa!

Urmăriți Playtech.ro și pe