Drama Cristinei Spătar: ”Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer”

Drama Cristinei Spătar: ”Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer”
Drama Cristinei Spătar: tatăl cântăreţei este grav bolnav

“Regina muzicii R&B” trece prin momente cumplite. După ce mama sa a murit de cancer, Cristina Spătar face un anunţ dureros despre una dintre cele mai dragi persoane din viaţa ei.

Cristina Spătar trece printr-o adevărată dramă

Invitată la “Vorbeşte lumea”, emisiune difuzată pe Pro TV, Cristina Spătar a vorbit despre drama prin care trece. “Regina muzicii R&B” a dezvăluit că o altă persoană din familie suferă de cancer – tatăl său. Amintim că mama cântăreţei a decedat după o luptă grea cu această boală nemiloasă.

”Cea mai mare lovitură a fost atunci când mama s-a îmbolnăvit de cancer și a murit, apoi. Am fost lângă ea în toată acea perioadă grea, sora mea era plecată în Italia. Am văzut-o cât a suferit. Era o ființa blândă, nu ne certa, nu ne bătea. Tata nu a fost lângă ea. A părăsit-o. Cred că asta i-a scurtat viața mamei mele.

Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate femeile cu care a fost ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are această boală. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus. Eu o duc pe a mea, e mai grea”, a spus Cristina Spătar, la Pro TV.

Cristina Spătar şi cei doi copii pe care îi are cu fostul soţ, Alin Ionescu
Cristina Spătar şi cei doi copii pe care îi are cu fostul soţ, Alin Ionescu

Cristina Spătar, probleme cu fostul soţ, Alin Ionescu

Problemele nu se termină aici pentru celebra cântăreaţă. Cristina Spătar se plânge de faptul că pandemia de coronavirus i-a afectat grav veniturile dat fiind că nu mai are evenimente. De asemenea, fostul soţ, Alin Ionescu, cu care are doi copii, Aida şi Albert, refuză să fie prezent în viaţa acestora.

“Eu sunt o persoană blajină, un om bun, las de la mine, întorc și celălalt obraz dacă sunt lovită. Fiecare are un destin în viață. Cum sunt acum? Am și eu căderile mele, câteodată nu mă pot ridica din pat de oboseală. Sunt într-o relație, dar simt, așa, că acești copii ai mei au nevoie de un tată. Nu cred că au o relație bună cu tatăl lor.

Nu traversez o perioadă bună. E delicată. Sunt grijile zilei de mâine. Pandemia ne-a afectat foarte mult pe noi artiștii. S-au redus spectacolele, aproape au dispărut. Eu, ca mamă, încerc să le ofer copiilor mei tot ce pot pentru a fi fericiți. Sunt o mamă cu normă întreagă. Ei nu vor bonă, nici să meargă la tati. Doar copiii și muzica mă fac să zâmbesc acum”, a încheiat Cristina Spătar.

Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008, iar în 2016 au semnat actele de divorţ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI